Politică „antiglume” referitoare la filmele cu supereroi ale studiourilor Warner?

de Cristina Grigore în 28 Aug 2014
Se pare că mai marii studiourilor Warner au hotărât să se diferenţieze astfel de producţiile Marvel

Potrivit celor de la Hitfix.com, mai multe surse din cadrul companiei Warner au confirmat faptul că studiourile au implementat o nouă politică referitoare la filmele sale cu supereroi, iar aceasta implică lipsa umorului. Chiar dacă glumele sunt o bună modalitate de a mai detensiona unele scene, Warner Bros. pare că are alte planuri legate de tipul de abordare al rivalităţii cu Marvel.

În opoziţie, producţiile celor de la Marvel au un umor consistent şi bogat, iar evoluţia acestora la box office este foarte bună. Cel mai bun şi mai recent exemplu îl constituie Guardians of the Galaxy, ce, departe de a fi un film serios, este pe cale să înregistreze un record al încasărilor.

Una dintre explicaţii ar fi că Warner Bros. doreşte să se diferenţieze de Marvel încercând să ofere publicului pelicule mai dramatice, mai întunecate, lucru ce a funcţionat în cazul trilogiei Cavalerului Negru şi al ultimului film Superman, Man of Steel. Eşecul la încasări a venit sub forma lui Green Lantern, în care personajul lui Ryan Reynolds avea mult prea des replici (mai mult sau mai puţin) amuzante.

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy, Man of Steel, Green Lantern

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
OwYBeS pe 28 august 2014 11:45
Chestia aceasta depinde si de personaj. De exemplu pentru Batman si chiar pentru Superman merge pentru ca ei sunt personaje mai intunecate dar personaje ca Flash sau Green Lantern e mai greu pentru ca personalitatiile lor sunt amuzante. Aici totul depinde de scenariu si performanta actorilor alesi pentru aceste personaje. Filmul Green Lantern a fost un esec pentru ca scenariul a fost prost, CGI-ul urat si personajul principal a fost prost ales. Ryan Reynolds e mai potrivit pentru Deadpool.
cosmin742000 pe 28 august 2014 12:27
pai la ce mai trebuie umor , cand filmele cu supereroi sunt ele insele niste glume ?
ddman pe 28 august 2014 16:14
Extraordinar - replica anului. TU esti o gluma de om.
cosmin742000 pe 30 august 2014 14:25
Ce sa fac ? Credeam/speram sa nu mai dau peste unele personaje , cand colo ..... :)
TheJesus pe 28 august 2014 18:59
Cea mai mare greseala pe care o pot face,filmele Marvel au succesul pe care-l au tocmai pentru ca imbina perfect umorul cu actiunea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells