Pixar a pregătit un scurtmetraj adorabil ce va însoţi proiecţiile lui Finding Dory

de Cristina Grigore în 7 Apr 2016
Animaţia va avea în centru o micuţă pasăre al cărei nume este Piper

Finding Dory, sequel-ul lui Finding Nemo, va ajunge în cinematografe spre sfârşitul lunii iulie şi va fi însoţit de un scurtmetraj Pixar original şi plin de sensibilitate, Piper, scrie Entertainment Weekly.

Piper este numele personajului principal, un pui de pasăre din familia celor întâlnite pe malul apelor (Scolopacidae), care trebuie să înveţe să-şi depăşească teama de apă. Entertainment Weekly a notat şi mărturiile regizorului, Alan Barillaro, cel care a venit cu ideea animaţiei, după ce a observat, în lungile sale plimbări pe malul mării, cum se hrăneau unele păsări odată cu retragerea valurilor.

„Este întotdeauna amuzant să înfățișezi o lume ce-ți este familiară, însă dintr-o perspectivă diferită. Am fost cu toții la plajă, dar am fost vreodată atenți la acea porțiune de nisip pe care apa o scaldă? Este o perspectivă înfricoșătoare pentru o pasăre”, a adăugat Barillaro, care a imaginat o întâlnire între mica pasăre şi un crab singuratic, care o învaţă pe despre valuri.

„E sentimentul pe care îl are un copil la locul de joacă. Când ai căzut şi te simţi atât de mic şi insignifiant, dar vezi pe cineva mai mic decât tine, te îmbărbătezi şi cauţi o soluţie, găseşti o cale de a merge mai departe”, a mai explicat regizorul.

Proiectul lui Barillaro a fost apreciat şi susţinut atât de regizorul lui Finding Dory, Andrew Stanton, cât şi de directorul de creaţie al Pixar, John Lasseter.

Exploreaza subiecte similare:

Finding Dory

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells