Pixar: 13 filme cu noroc

de Gloria Sauciuc în 16 Aug 2012

Cu 13 lungmetraje pe parcursul a 25 de ani, Pixar s-au impus ca studiourile de referinţă în materie de animaţie. Cu ocazia premierei în sălile de cinema româneşti a filmului Neînfricată, cel mai recent produs Pixar, să ne întoarcem la celelalte animaţii care şi-au pus amprenta asupra unei întregi generaţii.

Afișează:
1 din 14

"Povestea şi personajele sunt prioritatea noastră, ele dictează tot ceea ce facem. Fireşte că putem să uimim publicul cu o tehnologie absolut nouă, dar atunci când publicul va părăsi sala, personajele sunt cele cu care va rămâne în minte", declara în urmă cu aproape două decenii John Lasseter.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 16 august 2012 11:28
Aproape toate sunt bune (hm, Cars nu prea), insa mie mi s-au parut cu adevarat deosebite Ratatouille si Wall-E
cosmin742000 pe 16 august 2012 13:42
Ceea ce este clar este ca animatile Pixar sunt mult mai bune azi decat cele Disney , de fapt Disney nici nu prea se mai ocupa cu animatii , targetul fiind tineretul imbecil cu productii care se vad la noi pe canalul Disney Channel, si "filmele" cu super-eroi dupa ce au cumparat Marvels..
Bayard pe 16 august 2012 21:36
Pai de ce sa se mai axeze pe animatii, cand pot face profituri extraordinare cu filme normale?? Nicio animatie nu a adus atatia bani cat seria Piratii din Caraibe.
cosmin742000 pe 16 august 2012 23:30
Da daca e vorba doar de profit sunt de acord , discutia era insa despre filme:)), ori 90% din filmele care aduc profit mare sunt ori foarte stupide , ori facute pt public cretin, ori amandoua.
IchigoWolf pe 16 august 2012 14:57
Tot ce face Pixar e in general superb . Mie cel mai mult mi-au placut Ratatouille si Wall-E , care au avut niste idei geniale . (si mai trebuie sa vad si Brave care arata promitator)
cavallioty pe 16 august 2012 18:51
Finding Nemo,The Incredibles si Ratatouille raman cele mai bune filme Pixar,Cars asa si asa,Cars 2 PRAF(nici nu am putut sa ma uit la tot) iar restul filmelor au fost bune dar nu foarte bune ca cele 3 mai sus mentionat
si nu,pentru mine nici un film din seria Toy Story nu a fost foarte bun ca sa nu mai zic de Up si Wall-E,iar A Bug's Life si Monsters Inc. nu le-am vazut
Pixar si-a facut un renume dar au si putin de pierdut,facnd filme foarte bune trebuie sa le faca pe toate la fel de buna daca nu mai bune iar daca asta nu se intampla sunt imediat taxati
esecul Cars 2 a fost facut de Disney pentru ca scoate foarte multi bani din vanzarea produselor cu personajele din film,sa speram ca urmatoarele continuari din ograda Pixar/Disney nu vor fi la fel de proaste ca asta

alex_il_fenomeno pe 29 august 2012 14:32
mai asteptam inca o data pe atatea .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells