Piraţii, conduşi de Captain Blood, ajung în spaţiu

de Gloria Sauciuc în 31 Iul 2009
Piraţii, conduşi de Captain Blood, ajung în spaţiu

Regizorii australieni ai producţiei Undead (un film energic cu şi despre zombie), adică fraţii Michael şi Peter Spierig, au fost angajaţi de studiourilor Warner Bros. pentru realizarea unui remake al producţiei Captain Blood, clasicul film de aventuri cu piraţi din 1935, conform Variety.

Motivul pentru care Warner Bros. i-a angajat? Ei bine, tocmai  pentru ideea inovatoare a celor doi fraţi regizori, şi anume aceea de a plasa în spaţiu, şi nu pe mare, aventura piraţilor. Ei au câştigat un pitch organizat de studiouri, datorită viziunii lor şi modului în care arăta storyboardul, secnele de luptă dinter piraţi în spaţiu fiind cinematice, după cum relatează producătorul.

În filmul din 1935, Errol Flynn jucase rolul unui doctor întemniţat pe nedrept, care evadează şi ajunge - printr-un concurs de împrejurări - pirat în Caraibe. John Brownlow va scrie scenariul, iar producător este Bill Gerber, conform Variety.

Gerber a declarat că filmul nu se va îndepărta totuşi de la povestea originală, în care doctorul Peter Blood se alătură unui pirat de origine franceză (jucat în filmul iniţial de Basil Rathbone), doar pentru a avea o confruntare cu el atunci când femeia pe care o iubeşte e capturată de căpitanul vasului. Fraţii Spierig, pe lângă zombie sunt specialişti şi în filme cu vampiri, cea mai recentă producţie a lor - Daybreakers - urmând să aibă premiera mondială în ianuarie, la Toronto Film Festival.

Ce credeţi, ar putea deveni o franciză povestea cu piraţi plasată în spaţiu? Cum vi se pare ideea propusă de cei doi fraţi regizori studiourilor Warner Bros.?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sk1do pe 1 august 2009 23:48
Pare a fi interesant sa vedem si filmul pus cap-coada si sa tragem linie

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells