Penelope Cruz a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

de Cristina Grigore în 3 Apr 2011
Penelope Cruz a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Evenimentul care a avut loc chiar pe 1 aprilie nu a fost  o păcăleală la adresa lui Penelope Cruz, care a fost onorată vineri cu o stea pe Walk of Fame. Actriţa de 36 de ani a fost prima vedetă de origine spaniolă care a a primit această distincţie, relatează DailyNews.com.

„Este o zi deosebită, de care îmi voi aduce aminte mereu”, a declarat actriţa, câştigătoare de Oscar pentru Vicky Cristina Barcelona, care a interpretat în filmul semnat de Woody Allen rolul unei temperamentale artiste.

Cruz a ţinut să mulţumească familiei şi soţului său, Javier Bardem, care s-a aflat alături de ea la eveniment, şi a adăugat: „De fiecare dată când voi vedea această stea, îmi voi aminti de toţi cei care m-au ajutat să-mi duc visele la îndeplinire”.

Născută pe 28 aprilie 1974, lângă Madrid, Spania, Penelope a debutat pe micile ecrane spaniole la vârsta de 16 ani. Primul film de lung metraj a fost Jamon, jamon, din 1992, unde l-a întâlnit pentru prima dată pe viitorul său soţ, Bardem, cu care s-a şi căsătorit, în iulie anul trecut, cei doi fiind acum părinţii lui Leo, în vârstă de numai două luni.

Vedetă a mai multor filme ale cunoscutului regizor Pedro Almodovar, Cruz a cucerit apoi Hollywood-ul cu naturaleţea şi pasiunea interpretărilor sale. A jucat în pelicule ca Blow, Vanilla Sky şi Nine. O vom vedea anul acesta în Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides - cu premiera românească pe 20 mai.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
doinarac pe 3 aprilie 2011 14:46
O rasplata binemeritata! Un an bun pentru Penelope Cruz in cariera si familie!
....nu cred ca a fost "scandal" pentru decernarea stelei, pe Walk of Fame acolo, asa cum am auzit (la radio) ca este la noi
Normalul la noi acum este: totul cu birfe si scandal, altfel, majoritatea romanilor nu sunt linistiti......

legolas05 pe 3 aprilie 2011 15:25
adevarat
Vorador pe 3 aprilie 2011 19:02
buna rau arata mamica asta.
catasmile17 pe 4 aprilie 2011 16:04
merita rasplata !!!!!!!!!!!
alex_il_fenomeno pe 5 aprilie 2011 10:59
cred ca merita din plin sa fie prima actrita spaniola ce primeste aceasta distinctie ! cred ca mari sanse ar avea si Javier Bardem !
Crist11 pe 22 iunie 2011 15:09
Felicitari :))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells