Paul Rudd s-a transformat într-un pachet de muşchi pentru rolul lui Ant-Man

de Cristina Grigore în 10 Sep 2014
Michael Douglas, unei versiuni îmbătrânite a lui Hank Pym, nu va purta în film costumul supereroului

Filmările la Ant-Man sunt în curs, scriu cei de la MTV. com, iar lansarea acestei noi producţii Marvel urmează să aibă loc anul viitor, pe 17 iulie. Între timp, Michael Douglas a oferit unele detalii despre peliculă, legate atât de interpretul lui Ant-Man, Paul Rudd, cât şi de personajul său, un Hank Pym îmbătrânit, care îi cedează costumul său lui Scott Land (Paul Rudd).

Pentru că au existat anterior unele zvonuri legate de câteva scene flashback, în care Douglas este înfăţişat drept Ant-Man,  veteranul actor le-a pus punct: „Costumul meu va sta pe tuşă, iar Paul îl va prelua în formă perfectă”, a explicat acesta.

Douglas a continuat apoi declaraţia oferită celor de la MTV lăudându-l pe Rudd, despre care a spus că va arăta grozav ca Ant-Man. „Paul Rudd este plin de muşchi. Se antrenează şi lucrează de mult timp la sală pentru acest film. A devenit atât de bine făcut, încât a fost nevoie să mai lărgească puţin costumul, pentru a încăpea bine pătrăţelele de pe abdomen şi restul”, a subliniat Douglas.

Exploreaza subiecte similare:

Paul Rudd, Ant-Man, Michael Douglas

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells