Pattinson, rol controversat in Bel Ami

28 Feb 2012
Pattinson, rol controversat in Bel Ami

In luna martisorului, fanele infocate ale lui Robert Pattinson vor fi incantate sa il urmareasca pe celebrul actor in cel mai recent proiect al sau, Bel Ami, din 2 martie in premiera pe marile ecrane din Romania. Cu distributie de exceptie, completata de nume sonore ale cinematografiei internationale, precum Christina Ricci, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas, Colm Meaney si Natalia Tena, Bel Ami este o noua adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant, care ilustreaza periplul lui Georges Duroy (Robert Pattinson) de la mansardele mizere in care traise la opulenta si luxul clasei sociale inalte din Parisul anilor 1900.

Folosindu-se de puterea sa de seductie si de inteligenta iesita din comun, George reuseste sa se transforme dintr-un tanar sarac lipit pamantului in cel mai dorit barbat al momentului. Intr-o lume in care cei mai puternici oameni din Paris erau nu barbatii, ci sotiile si amantele lor, prin patul lui George se perinda cele mai frumoase, influente sau informate femei, care ii faciliteaza mai mult sau mai putin constient ascensiunea pe scara sociala.

Dupa multe episoade in care Georges isi seduce si abandoneaza cu sange rece victimele, tanarul ajunge sa cada prada propriilor uneltiri. Devenit un paria al cercurilor selecte, renegat de toti prietenii sai, numai un gest nebunesc il mai poate salva de saracie, dar in acelasi timp il va costa mai mult chiar decat pierderea celei mai mari averi.

Referitor la prestatia sa din acest film si abordarea unui astfel de rol, Robert Pattinson a declarat: "Este destul de greu sa gasesti un personaj atat de controversat in filmele care se fac acum. In general, mesajul unui film este un pic moralizator, ne invata o lectie, dar aici nu e asa. Georges este pur si simplu incurabil, calca in picioare pe toata lumea, in mod repetat. Si este recompensat pentru acest comportament de fiecare data. Pentru mine a fost deosebit de interesant si distractiv, cu siguranta este un tip de personaj pe care nu-l voi intalni prea des in cariera."

Intr-o epoca in care decadenta se ascunde sub maniere impecabile, un soldat falit isi croieste drum catre inalta societate prin paturile celor mai influente femei. Nu-l rata pe Robert Pattinson in rolul unui seducator in serie, in Bel Ami, din 2 martie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Pitesti, Targul Mures), Cityplex (Bucuresti, Constanta, Brasov), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Arta (Targu Mures). Un film distribuit de MediaPro Distribution.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 28 februarie 2012 14:45
Asta e tot ce mai lipsea sa il vad pe Pattinson intr-o ecranizare dupa Guy de Maupassant ( asta e un mare scriitor francez- precizare facuta pentru Pattinson si fanii lui)
jude pe 28 februarie 2012 15:27
deci: am 22 de ani si sunt fata, dar nu pot sa inteleg infocatele lui Robert Pattinson...
ma scuzati, nu vreau sa jignesc, dar cine e acest Robert Pattinson?parerea mea-un mediocru.

Catalinne pe 28 februarie 2012 15:39
ai vazut little ashes?
Eufimia pe 28 februarie 2012 20:53
Comentez aici deoarece acum cateva ore am vizionat Little Ashes. In momentul de fata, fara sa fi vazut Bel Ami si Cosmopolis, as zice ca asta e cea mai buna performanta a lui Rob. Il interpreteaza magnific pe geniul si excentricul Salvador Dali. Am ramas foarte placut surprinsa si acum inteleg la ce s-a referit regizorul David Cronenberg atunci cand si-a motivat alegerea lui Robert pentru rolul principal din Cosmopolis, dupa ce a urmarit Little Ashes. Jude, nu e vorba de jignire. E doar mare pacat ca unele persoane isi bazeaza opiniile pe arii foarte restranse de roluri sau performante actoricesti. Da, gusturile nu se discuta, nimeni nu trebuie sa multumeasca pe toti, insa Rob nu e mediocru. Uita-te la Little Ashes, Bel Ami si ce va mai urma. Asuma-ti un risc si acorda alta sansa. Nu degeaba si nici ca unic motiv pentru atragerea publicului (= bani) l-au ales regizorii sa faca parte din distributia filmelor lor. Astea fiind zise, eu una abia astept sa vad Bel Ami, chiar daca nu va reda scena cu scena actiunea romanului.
azalea pe 28 februarie 2012 17:59
Imi place replica asta: ma scuzati nu vreau sa jignesc. Pai nu te mai scuza atata, e parerea ta ce atatea scuze. Plus ca la anii tai trebuie sa sti clar asta: fiecare cu gusturile lui ..gusturile nu se discuta.

[mesaj editat de moderatori]

legolas05 pe 28 februarie 2012 20:12
sigur nu o sa ma uit la film,cu greu am rezistat sa vad trailerul
rux28 pe 28 februarie 2012 21:43
am citit cartea si mi-a placut ..cu siguranta ma voi duce sa vad filmul... Robert este un actor foarte bun!
blackscout pe 29 februarie 2012 01:04
aoleu asta e parodie sa nu inteleg asa actrite mari cu un trenchea flenchea de actor un ratat pe bune pe altcineva nu au gasit sau resturi
blackscout pe 29 februarie 2012 01:05
ce plangeti asa in pumni aoleu copile fara pic de minte:(
alex_il_fenomeno pe 1 martie 2012 16:58
la un asemenea personaj , la ce sa te astepti ?
k-rissa pe 2 martie 2012 16:41
sincer, mie robert pattinson imi place cum joaca:) si nu ma refer la twilight cel " tras de par"...mi-a placut de exemplu in " remember me"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells