Pattinson a provocat isteria fanilor la filmările producţiei Aminteşte-ţi de mine

10 Mar 2010
Pattinson a provocat isteria fanilor la filmările producţiei Aminteşte-ţi de mine

Aflat în New York, cu ocazia celui mai recent proiect al său, Aminteşte-ţi de mine, Robert Pattinson nu a putut scăpa de fanii care au luat cu asalt platourile de filmare, copleşindu-l pe actor cu blitzurile aparatelor de fotografiat. Aminteşte-ţi de mine  prezintă o poveste de dragoste extrem de emoţionantă, care, începând cu 12 martie, va putea fi vizionată şi de fanii actorului din România, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City (Cotroceni şi Bacău), Scala şi Odeon Cineplex (Cluj).

Deşi în Aminteşte-ţi de mine Robert interpretează personajul unui tânăr obişnuit, rolul său nu a a fost deloc lipsit de provocări şi asta pentru că de-a lungul filmărilor sute de fani şi paparazzi strigau şi urmăreau echipa de producţie prin tot oraşul. Întrebat cum a reuşit să facă faţă acestei situaţii, Robert a declarat: ,,În primele două săptămâni a fost groaznic, pentru că am filmat în tot oraşul, inclusiv în zone care sunt aglomerate la orice oră. Cred că toată echipa a fost enervată de prezenţa lor, eram mereu întrerupţi de fani, aşa că începutul a fost foarte dificil. Cu timpul, te obişnuieşti şi începi să blochezi ce te deranjează.”  

 În Aminteşte-ţi de mine, Robert revine pe marile ecrane într-o superbă poveste de dragoste, care ia naştere în momentul în care drumul lui Tyler (Robert Pattinson) se intersectează în cel mai neaşteptat mod cu cel al lui Ally (Emilie de Ravin), femeia care avea  să-i schimbe viaţa pentru totdeauna.

Un tânăr rebel în New York-ul zilelor noastre, Tyler este vizibil afectat de relaţia tensionată pe care o are cu tatăl său (Pierce Brosnan), pe fondul dispariţiei tragice şi premature a mamei sale. În momentul în care o întâlneşte pe Ally, vechiul Tyler începe să dispară treptat, transformându-se încetul cu încetul, simţindu-se deopotrivă vindecat şi inspirat de simpla ei prezenţa.

 Pentru prestaţia din Aminteşte-ţi de mine, Pattinson a fost felicitat de partenerul său de filmare, Pierce Brosnan, care a declarat în mod repetat că tânărul actor a făcut un rol de excepţie, de care ar trebui să fie foarte mândru.  

Actorul britanic Robert Pattinson a cunoscut o ascensiune explozivă pe scena internaţională în 2008, o dată cu rolul vampirului îndrăgostit de o muritoare din seria Amurg/Twilight.

Primele două părţi ale seriei - Amurg şi Saga Amurg: Luna Nouă - pot fi comandate în format DVD de la magazinul online de film şi muzica www.provideo.ro.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ioni14 pe 10 martie 2010 17:44
filmul asta promite multe!!
sa vedem cum va fii!!

dusi pe 10 martie 2010 21:46
l'am vzt che sooper ii...am stat cu inima in loc...:|:P....la' vzt chiar d 4 ori prima oara cu o fata si a3 cu 4 shi tot m'am speriat:|:P
dusi pe 10 martie 2010 21:48
glm nu m'am speriat doamne cum sa ma sperii la filmul asta...:))
Mbi pe 10 martie 2010 23:07
dece atata tam-tam pentru acest 'actor' ?
Bizarre pe 10 martie 2010 23:25
Doar fetele stiu
ini.mini.maini.mo pe 11 martie 2010 11:36
la fel cum au fost atatea tam-tam'uri si pt alti actori :-? (ex. Leo Di Caprio)
NykoloveRobPatzz pe 11 martie 2010 21:56
oh deabea astept sa vad filmu :X:X:X:X
si chestia cu tam tamul e ceva trecator :)))
guys,e un simplu om saracu :)))

cora_zon pe 13 martie 2010 12:23
"ini.mini.maini.mo", nu poti sa-l compari pe leo cu el ,nu inca...:D
floareaciprian pe 13 martie 2010 19:22
ini mini, pt leonardo di caprio as fi inteles tam tam ca ala e actor nu o gluma ca asta
mariana pe 14 martie 2010 21:36
filmul e foarte bun....
ingerashuldemonic pe 20 martie 2010 22:33
dak e o gluma atunci cum se face ca e in rolul principal in.....4 filme???
toti actorii buni au inceput de undeva nu au ajuns peste noapte V.I.P....nu vad care e problema unora....

LadyStarlight pe 21 martie 2010 16:03
uhm... eu una nu am nicio problema, ingerashuldemonic : )). dar nu vad care-i faza ca e baietasul asta in rol principal in 4 productii. uh? poa' sa fie si in 10. tot nu ma incalzeste cu nimic, atata timp cat nu ma convinge ca poate, domne', sa joace.
si, adevarat, mai toti actorii buni au inceput undeva de jos, scopul fiind de a ajunge in varf. dar, cred eu, toti actorii astia au promis ceva. pattinson nu-mi pare sa promita mai nimic. with all za respect for the gentleman. a facut valva cu fizicul lui ( care, n-am ce zice, e ... wow) si...uhm..cam atat? paaai, nu-i de ajuns. parerea mea.

Tim3a12 pe 21 martie 2010 21:48
Iarasi Pattison
:<
Nu stiu ce e asa de minunat la baiatul asta
Chiar habar nu am.Lamuriti`ma si pe mine:(

ingerashuldemonic pe 25 martie 2010 12:31
nu am spus ca e "the best" dar, din moment ce joaca in 4 joluri principale si este cautat si pentru altele nu poti spune ca e o gluma.cat despre talentul sau actoricesc.....daca in Twilight 1 si 2 se poate spune lejer ca nu e de 10 (fara suparare fanelor :D), in Little Ashes a jucat mai mult decat bine, a avut un personaj complex si din partea mea 10 ptr "Dali" a fost SUPER! :D....cat despre promis....ai vazut toate filmele cu el?
si ceva are el de sunt cateva zeci de mii (si NU exgerez!) de fani unii mai disperati ca altii, care fac sau nu fan cluburi si acceseaza zeci de pagini pe zi ptr a vedea cv nou (stiu multe persoane care fac asta:)) si nu au sub 13 ani )

Roxana pe 31 martie 2010 22:07
Abia astept sa vad filmu:) A jucat f bine Robert in Twilight . Sa vedem si in Remember me:)
robbiex2 pe 1 mai 2010 15:03
am auzit ca ieseau stoluri de fete cu lacrimi la ochi dupa terminarea vizionarii :))
Ella pe 20 mai 2010 21:38
soooper filmu' !!! excelent !!! robert e un super-boy :X:X:X:X:X
Jojo pe 21 mai 2010 21:01
Filmul are intr-adevar o latura sensibila dar trista..NU ma asteptam deloc la un asemenea final 11Septembrie 2001!Minunat film:xsi actorul..mie sincer imi place,are el un farmec aparte;))
catuna seby pe 25 mai 2010 12:46
foarte tare filmu.....da ai mai tare povestea.........
@DyTzU pe 7 iulie 2010 01:02
fhooarteeee super tare filmu!!!!!!nota 10, and dabea ast sa il vad pe Robert si in ''Eclipse''!
DEEDEE pe 2 martie 2011 14:05
FILMUL A FOST FOARTE COOL .SI ROBERT PATRINSON E UN ACTOR FOARTE BUN,ORCUM UN FILM REUSIT.:X:P:X
yellowwolf pe 7 ianuarie 2014 14:29
Am vazut filmu;l si pot spune ca e chiar bun,am ramas uimit de Pattinson si finalul de nota zece,per total filmul merita vazut

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells