Patru animații românești pe Cinepub

de Cinemagia în 24 Mar 2016
Universuri nebănuite în animații românești

Săptămâna aceasta Cinepub propune cinefililor patru animații a doi regizori din generații diferite. Andrei Sopon semnează scurtmetrajele Chi-Ken”, Singularity” și Spin”, în timp ce Ion Octavian Frecea este autorul filmului Cântecul Inocenței”. Animațiile au avut premiera pe platformă joi, 24 martie, la ora 20:30.

Două păsări preocupate de petrol, un templu magic, o discuție despre viață si moarte și orașul Washington D.C. sunt personajele și universurile pe care spectatorii le pot descoperi în aceste animații inovatoare.

Cinepub îi invită pe pasionați să asculte „Cântecul Inocenței”, să îl întâlnească pe „Chi-Ken”, să intre în vârtejul  „Spin” și să ia parte la dezbaterile din „Singularity”.

Cântecul Inocenței”, animația semnată de Ion Octavian Frecea, spune povestea a două păsări care, atunci când dau peste o cantitate mare de petrol pe plaja oceanului, trebuie să își reconsidere planurile. „Cântecul Inocenței” propune o călătorie într-un univers aparte.

Andrei Sopon semnează trei dintre filmele care au premiera în această săptămână pe Cinepub. Un erou neașteptat, un templu secret și un artefact necunoscut creează magia din animația „Chi-Ken”.

În „Singularity” spectatorul îi întâlnește pe Stephan și Alegrius, care contemplă timpul, viața și universul. Doar că ei nu știu ca spațiul în care trăiesc nu este unul obișnuit… 

Spin” dezvăluie ce se află sub orașul Washington D.C.: un mare secret care este ascuns de guvernul american.
Informații despre toate filmele din portofoliul Cinepub se găsesc pe site-ul oficial

Cinepub.ro este singurul portal de cinema românesc online, distribuit gratuit și cu acordul legal al producătorilor și cineaștilor independenți, cu premiere în fiecare joi seara, de ficțiune, documentar sau animație, scurt sau lungmetraj.

 

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

dosar: cinepub

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells