Oren Peli ne trimite la ospiciu

de Ştefan Dobroiu în 8 Nov 2010
Oren Peli ne trimite la ospiciu

Oren Peli, omul din spatele mega-succesului Activitate paranormală (atenţie, continuarea se lansează în România chiar pe 31 decembrie), a semnat pentru un nou proiect, la fel de bântuitor, anunţă Variety.

Se pare că Peli va regiza Eliza Graves, un film bazat pe o povestire a lui Edgar Allan Poe. Povestea se concentrează pe o absolventă a facultăţii de medicină din cadrul Harvard, repartizată într-un spital de boli mintale. Eroina va ajunge în incinta ospicului şi-şi va da seama foarte curând că nebunii au preluat controlul asupra acestuia. Cu siguranţă ea (şi noi, de altfel) va trebui să suporte un întreg şir de experienţe oribile înainte ca ordinea să fie restabilită...

Scenariul a fost scris de Joe Gangemi, iar printre producători se numără şi Mel Gibson. La un moment dat de proiect a fost interesată Jodie Foster, care voia să regizeze cu Natalie Portman în rolul principal.

Până la acest film, Oren Peli o să ne mai sperie cu Area 51, un film în vena lui Activitate paranormală: trei adolescenţi ajung în celebra zonă 51 din deşertul Nevada, unde se spune că guvernul american concentrează toate cercetările cu privire la viaţa extraterestră. Experienţele celor trei vor fi surprinse de camera lor video.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells