Oraşul BântuIT, cel mai lung roman al lui Stephen King, va fi din nou ecranizat. Iată cine a primit rolul clovnului Pennywise

de Cristina Grigore în 3 Iun 2016
Este primul rol major al tânărului actor suedez, fratele lui Alexander Skarsgård

Una dintre capodoperele lui Stephen King, romanul IT (tradus la noi Oraşul bântuIT), va beneficia de o nouă adaptare, după minisera pentru televiziune lansată în 1990. Un remake pentru marele ecran a fost anunţat de Warner Bros încă din 2009, însă proiectul a fost abandonat chiar şi de Guillermo del Toro, ocupat cu alte proiecte de film. Iată însă că Warner Bros nu a renunţat la proiect, iar acesta va ajunge pe marile ecrane în 18 septembrie, 2017. Deadline.com notează şi actorul ce îl va portretiza pe demonul malefic deghizat în haine colorate de clovn, Pennywise. Este vorba despre tânărul actor Bill Skarsgård (fratele mai mic al lui Alexander Skarsgård).

Va fi primul rol major al suedezului de 25 de ani, cu apariţii în filmele Simple Simon, serialul Hemlock Grove şi Allegiant. El l-a înlocuit pe Will Poulter (The Revenat), nevoit să renunţe la partitura lui Pennywise din cauza unor alte obligaţii contractuale. În serial, rolul a fost interpretat e Tim Curry.

Filmul va fi regizat de Andy Muschietti (Mama), ataşat proiectului după plecarea lui Cary Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective, Jane Eyre).

Exploreaza subiecte similare:

stephen king, Bill Skarsgård, actor

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells