Omniprezentul Taylor Kitsch

de Ştefan Dobroiu în 12 Apr 2012
Omniprezentul Taylor Kitsch

Din 20 aprilie îl poţi vedea pe Taylor Kitsch războindu-se cu extratereştrii în Battleship, iar din septembrie în noul film al lui Oliver Stone, Savages. Kitsch şi-a lansat în martie John Carter, unul dintre cele mai aşteptate blockbustere ale anului şi în acelaşi timp una dintre cele mai scumpe producţii din toate timpurile. Un lucru e cert: Hollywood-ul are încredere în Taylor Kitsch, dându-i pe mână proiecte în care te-ai fi aşteptat să vezi actori mult mai cunoscuţi.

Poate nu ştiai, dar Kitsch este de origine canadiană: s-a născut în Kelowna, British Columbia, pe 8 aprilie 1981 (ceea ce înseamnă că zilele trecute a împlinit 31 de ani) şi a crescut în Vancouver. Are doi fraţi mai mari şi două surori vitrege mai mici. Iniţial optase pentru o carieră de jucător profesionist de hochei, dar, aşa cum se întâmplă de obicei, o accidentare a pus capăt visurilor sale de a deveni un idol al sportului.
 
S-a mutat la New York în 2002 pentru a urma o carieră în modelling şi în curând a început să apară în reclamele Diesel sau Abercombrie & Fitch. Actoria a fost următorul pas logic, iar roadele cursurilor de interpretare au apărut când a fost distribuit în The Covenant, din 2006. Este filmul, popular mai ales printre adolescenţi, care l-a făcut cunoscut mai tuturor agenţilor de casting şi probabil motivul pentru care Taylor primeşte doi ani mai târziu un rol destul de important în X-Men Origins: Wolverine. Actorul îl interpretează pe Gambit, unul dintre mutanţii care vor interacţiona cu Wolverine, unul din rolurile cele mai iubite ale lui Hugh Jackman.

2009 este anul în care Taylor Kitsch este pus o dată pentru totdeauna pe harta Hollywood-ului. Considerat unul dintre cele mai hot tinere staruri ale momentului, actorul primeşte roluri tot mai importante, fiind ales de către Disney să ţină în spate începutul a ceea ce se dorea o adevărată franciză: mega-producţia John Carter. Din nefericire, faptul că ecranizarea după romanele lui Edgar Rice Burroughs a inspirat de-a lungul ultimului secol multe alte filme fantasy şi SF, dorinţa publicului de a vedea aventurile lui John Carter nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor producătorului Disney, iar producţia se numără deja printre eşecurile lui 2012, pierderile ridicându-se la aproximativ 200 de milioane de dolari, conform bizarei contabilităţi a Hollywood-ului.

Kitsch mai are o şansă în lumea blockbusterelor cu Battleship, filmul lui Peter Berg inspirat de popularul joc Avioane. Producţia se lansează în România pe 20 aprilie, iar Cinemagia o s-o vadă chiar diseară, deci îţi va spune cât de curând la ce să te aştepţi de la SF-ul în care omenirea se luptă din nou cu extratereştrii. Taylor Kitsch va fi Alex Hopper, un soldat din marina SUA ce se va trezi în punctul cel mai feribinte al războiului umano-extraterestru când nava lui de război dă peste un UFO imens, camuflat în apele oceanului. Alex va face tot ce-i stă în putinţă pentru a opune rezistenţă extratereştrilor care îşi vor dovedi curând intenţiile ostile. În film mai apar Liam Neeson, Brocklyn Decker, dar şi Rihanna, în primul ei rol pe marele ecran, cel al unei colege a lui Alex.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 12 aprilie 2012 12:16
Cred ca merita mentiona faptul ca a jucat si in serialul TV Friday Night Lights unde a avut un rol important de-a lungul a 5 sezoane. Cred ca de pe urma serialului a devenit celebru si nu de pe urma filmului The Covenant.
"pierderile ridicându-se la aproximativ 200 de milioane de dolari, conform bizarei contabilităţi a Hollywood-ului." Daca cumva mai reintrii la aceasta pagina, te rog sa imi explici fraza pt ca nu am inteles ce ai vrut sa spui prin "bizara contabilitate". Asta daca binevoiesti. Din cate se pare, actorul mai are doua sanse anul acesta insa chiar daca filmele sale nu vor avea incasari spectaculoase, sunt sigur ca o sa-l vedem destul de des in viitorul apropiat, in special datorita aspectului fizic. Va fi un fel de Ryan Reynolds reloaded.

alex_il_fenomeno pe 7 mai 2012 17:48
chiar sunt curios cum s-a prezentat in pelicula amintita .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells