Nunţile anului 2014

de Gloria Sauciuc în 27 Sep 2014
În weekend, unul dintre cei mai faimoşi burlaci din lume a spus „Da!” în faţa ofiţerului stării civile

Actorul american George Clooney, unul dintre cei mai faimoşi burlaci din lume, şi avocata britanică Amal Alamuddin s-au căsătorit în weekend în faţa prietenilor şi a familiei, la hotelul Aman Canale Grande, din Veneţia. Aproape 30 de bărci au întâmpinat sosirea lui Alamuddin la hotel vineri seară. Alamuddin arăta superb într-o rochie roşu intens semnată Alexander McQueen, cu accente de culoare închisă şi cu falduri la spate, a scris revista People. Să vedem, într-o ordine invers cronologică, ce alţi actori au spus „Da!” în faţa ofiţerului stării civile anul acesta...

Lauren Conrad, actriţa din Laguna Beach/The Hills, de 28 de ani, s-a căsătorit cu avocatul William Tell, de 34 de ani, în cadrul unei ceremonii care a avut loc sâmbătă, pe 13 septembrie. Lo Bosworth, prietena actriţei care a jucat la rândul ei în Laguna Beach, a fost una dintre cele nouă domnişoare de onoare.

Cheyenne Jackson (Glee, 30 Rock) s-a căsătorit tot pe 13 septembrie cu omul de afaceri Jason Landau. Căsătoria lor a fost un amestec reuşit de naturaleţe şi eleganţă, scrie revista People.

Actriţa Ashley Tisdale s-a căsătorit cu Christopher French, solistul trupei Annie Automatic, pe 8 septembrie. Ashley a dat publicităţii poza de pe Instagram descriind-o „Cea mai frumoasă zi din viaţa mea!".

Neil Patrick Harris, actorul din How I Met Your Mother, a confirmat pe Twitter, pe 8 septembrie, că s-a căsătorit cu iubirea sa, David Burtka, în Italia.

În septembrie, Fran Drescher (Nanny) a spus „Da!" în faţa stării civile lui Shiva Ayyadurai, care deţine patentul pentru inventarea e- mailul, la casa lor de pe plajă în faţa unui grup restrâns de prieteni şi membri ai familiei, confirmă revista People. Actriţa a declarat pe Tweeter: „Surpriză! Ne-am căsătorit!".

Brangelina, cel mai faimos cuplu de la Hollywood, s-a căsătorit pe 23 august la castelul lor din Franţa, în cadrul unei ceremonii private la care au participat 20 de membri ai familiei şi prieteni, după cum confirma peste cinci zile purtătoarea de cuvânt a cuplului. Desigur, cei şase copii ai cuplului au fost prezenţi - Jolie păşea în faţa altarului alături de Maddox şi Pax, copiii mai mari, în timp ce Zahara şi Vivienne aruncau petale de flori. Ceilalţi doi copii, Shiloh şi Knox, aduceau inelele. Rochia de mireasă a lui Jolie avea imprimate pe ea desenele copiilor.

Piper Perabo (Covert Affairs) s-a căsătorit cu Stephen Kay pe 26 iulie la New York. Conform US Weekly, după ceremonie tinerii căsătoriţi „s-au îndreptat către o petrecere privată alături de o trupă muzicală în stilul New Orleans". Actriţa îşi anunţase logodna în septembrie anul trecut. Atât Piper cât şi Stephen au făcut parte din distribuţia Covert Affairs. Stephen este regizor şi producător executiv.

Adam Levine, 35 de ani, desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă, şi Behati Prinsloo, 25 de ani, au făcut schimb de jurăminte la Flora Farms din Cabo San Lucas, Mexic, sâmbătă 19 iulie. Jonah Hill, dublu nominalizat la Oscar, a oficiat ceremonia, nefiind totuşi singura celebritate care a luat parte: Stevie Nicks, solista de la Fleetwood Mac, a cântat alături de Levine hitul din 1981 „Leather and Lace”.

Jessica Simpson s-a căsătorit pe 5 iulie cu Eric Johnson, tatăl copiilor ei, în cadrul unei ceremonii la ferma San Ysidro în Santa Barbara, California.

Pe 24 mai, nunta îndelung aşteptată a lui Kanye West cu Kim Kardashian s-a materializat într-o festivitate opulentă în Florenţa. Atât mirele cât şi mireasa purtau costume Givenchy realizate la comandă, o rochie haute couture asortată cu rochia de mireasă fiind pregătită pentru fiica cuplului, North West.

Matt Bomer, starul din White Collar, a declarat pentru revista Details că s-a căsătorit cu partenerul său din 2011. E vorba de Simon Halls, director de publicitate.

Ginnifer Goodwin şi Josh Dallas, care au jucat împreună în Once Upon a Time (ea Albă ca Zăpada, el prinţul) s-au căsătorit în cadrul unei „ceremonii private în California” - sâmbătă, pe 12 aprilie, după cum confirma reprezentatul lor de presă pentru revista People.

Teresa Palmer, actriţa din Warm Bodies, s-a căsătorit cu Mark Webster pe 7 februarie 2014. Actriţa gravidă a pus pe Instagram o poză în care îşi săruta mirele, anunţând că s-a căsătorit conform ritualului creştin.

Kaley Cuoco (Big Bang Theory) s-a căsătorit cu iubitul ei Ryan Sweeting, jucător profesionist de tenis, în ajunul Anului Nou. Mireasa purta o rochie cu umerii goi Vera Wang. Ea şi Sweeting şi-au rostit jurămintele la Hummingbird Nest Ranch în Santa Susana, California, în faţa a 150 de invitaţi.

Copyright foto AFP/Mediafax Foto

Exploreaza subiecte similare:

George Clooney, Lauren Conrad, Cheyenne Jackson, Ashley Tisdale, Neil Patrick Harris, Fran Drescher, Piper Perabo, Adam Levine, Jessica Simpson, Kim Kardashian, Matt Bomer, White Collar, The Nanny, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Once Upon a Time, Teresa Palmer, Warm Bodies, Kaley Cuoco, The Big Bang Theory

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 30 septembrie 2014 09:45
Kaley Cuoco a si divortat intre timp.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells