Nu pierdeți ultimele trei episoade din aventurile Fort Boyard, la TV5MONDE

de Cinemagia în 17 Aug 2017
110 minute de adrenalină, încredere în coechipieri și curaj în fiecare episod din weekend

Aceeași Fort Boyard ca în copilăria noastră, de data aceasta cu alte încercări, nou imaginate de scenariști, neașteptate, care te țin cu sufletul la gură pe tot parcursul emisiunii de la TV5MONDE. Ultimele trei epsioade vor fi difuzate în următoarele trei zile de sâmbătă (19 august, 26 august și 2 septembrie), de la 19:30, cu subtitrare în limba română.

110 minute de adrenalină, încredere în coechipieri și curaj în fiecare episod din weekend, în care echipe eterogene de celebrități – actori, cântăreți, oameni politici, oameni de televiziune, fotbaliști, câștigătoare ale titlului de Miss etc. - luptă pentru asociații de caritate. Printre participanții ultimelor trei episoade îi veți regăsi, printre ceilalți concurenți, pe fotbalistul Éric Abidal, actrița Laëtitiei Milot, fosta Ministră a Ecologiei, Dezvoltării Durabile și a Energiei în Franța, Roselyne Bachelot, sau pe Julie Taton, Miss Belgia în 2003.

Sâmbătă, 19 august, de la 19:30. Echipa lui lui Éric Abidal (fotbalist)

Membrii echipei de sâmbăta aceasta vor fi: Éric Abidal (fotbalist), Gil Alma (actor), Leôla Ben Khalifa (gazdă de emisiuni televizate), Clèmentine Sarlat (jurnalistă sportivă), Sophie Tapie (actriţă, cântăreaţă) și Tex (umorist, gazdă de emisiuni televizate). Echipa lui Éric Abidal va concura pentru Fundaţia Éric Abidal, care face mai uşoară viaţa de zi cu zi a copiilor bolnavi de cancer şi care luptă împotriva excluziunii sociale.

Éric Sylvain Abidal (n. 11 septembrie 1979) este un fost fotbalist francez de origine martinicană care a învins de două ori cancerul. În anii 2000 el a fost un component de bază al echipei naționale de fotbal a Franței, alături de care a jucat la două Campionate Mondiale (2006 – finalist; 2010) și la Euro 2008. Echipa sa va concura la Fort Boyard sâmbătă, 19 august, de la 19:30.

Sâmbătă, 26 august, de la 19:30. Echipa Laëtitiei Milot (actriță)

Membrii echipei penultimului episod sunt: Karima Charni (gazdă de emisiuni televizate), Samuel Étienne (gazdă de emisiuni, jurnalist), Alex Goude (gazdă de emisiuni televizate), Aurélie Konaté (cântăreaţă), Laëtitia Milot (actriţă) și Clio Pajczer (fotomodel, redactor de televiziune). Ei concurează pentru asociaţia EndoFrance, care informează şi sensibilizează publicul larg în privinţa endometriozei.

Sâmbătă, 2 septembrie, de la 19:30. Echipa lui Roselyne Bachelot (gazdă de emisiuni televizate, fostă Ministră a Ecologiei, Dezvoltării Durabile și a Energiei în Franța)

Membrii echipei ultimei ediții Fort Boyard din sezonul 2017 sunt: Roselyne Bachelot (gazdă de emisiuni televizate, om politic francez, fostă Ministră franceză a Ecologiei, Dezvoltării Durabile și a Energiei), Priscilla Betti (cântăreaţă, actriţă), Françoise Laborde (jurnalistă), Christophe Licata (dansator), Thierry Samitier (actor), Julie Taton (fotomodel, gazdă de emisiuni televizate, Miss Belgia 2003). Ei vor concura pentru asociaţia Le Refuge, care luptă împotriva homofobiei şi a izolării tinerilor homosexuali.

Emisiunea Fort Boyard este prezentată de Olivier Minne.

Pentru grila de programe de limbă franceză, cu subtitrare în limba română, difuzate de TV5MONDE în luna august, intrați pe site-ul TV5MONDE România și pe pagina de facebook TV5MONDE România. Ora menționată este ora României.

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius7x pe 17 august 2017 13:47
Nu cred ca mai are acelasi farmec ca acum 20 de ani cand nu vazusem nicio alta emisiune similara. Dar merita incercat pana apare editia romaneasca

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells