Noul western al lui Quentin Tarantino va intra în producţie la începutul anului viitor

de Cristina Grigore în 16 Iul 2014
The Hateful Eight este filmul pe care cineastul era cât pe ce să nu-l mai facă

Quentin Tarantino  şi-a anunţat ca viitor film westernul The Hateful Eight, însă când a oferit o primă variantă a scenariului unora dintre actorii pe care şi-i dorea în distribuţie, povestea a ajuns pe internet, dezvăluită de unul dintre aceştia.

Cineastul a sesizat imediat şi nu doar că a renunţat la proiect, dar şi-a făcut o misiune din a afla vinovatul, ba chiar de a da în judecată pe oricine a contribuit la răspândirea online a scenariului. Ulterior însă, au apărut ştiri potrivit cărora Tarantino s-a hotărât să refacă scenariul şi să reia dezvoltarea producţiei, organizând chiar şi o lectură a acestuia.

Site-ul myfoxphilly.com relatează că unul dintre actorii participanţi la lectură, Kurt Russell, a confirmat recent că regizorul lui Django Unchained merge înainte cu producţia lui The Hateful Eight – în care va apărea şi Russell – şi că are de gând să înceapă filmările în primăvara anului viitor.

Exploreaza subiecte similare:

Quentin Tarantino, Kurt Russell, The Hateful Eight

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
VulpoiPalid pe 16 iulie 2014 16:22
Sa inteleg ca maraielile copilaresti ale lui Tarantino de acum cateva luni au fost aruncate de dragul publicitatii si al cancanului,nu?lel.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells