Noul film cu Maria Popistasu a avut premiera in Belgia

de Razvan Boboc în 10 Aug 2007
Noul film cu Maria Popistasu a avut premiera in Belgia

Comedia "Man zkt vrouw" ("A Perfect Match"), in care romanca Maria Popistasu joaca un rol principal, a avut miercuri premiera in Belgia. Fostul realizator de documentare, Miel Van Hoogenbemt, revine astfel in postura de regizor cu acest film flamand avandu-i in distributie pe Jan Decleir, Wim Opbouck si pe Maria Popistasu.

"A Perfect Match" este o comedie de moravuri. In ziua pensionarii sale fortate, un director de scoala morocanos hotaraste sa-si caute o sotie pe Internet. Nu cauta o femeie pe care s-o iubeasca, ci doar una care sa-i fie alaturi. Intr-un final, el pune ochii pe noua sa menajera, Alina, cu aproape 40 de ani mai tanara decat el si care nu se pricepe mai deloc la munca pe care ar trebui s-o faca.

Maria Popistasu, 27 de ani, a mai jucat in cateva productii straine: "Gunpowder, Treason and Plot", "Sex Traffic" - pentru care a castigat in 2004 trofeul Gemini pentru Cea mai buna actrita in rol secundar. Marele ei succes cinematografic de pana acum a fost "Legaturi bolnavicioase", regizat de Tudor Giurgiu, filmul romanesc cu cele mai mari incasari in cinematografe in 2006.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells