Noul film al lui George Clooney - distribuţie de top. Matt Damon va fi unul dintre protagonişti

de Cristina Grigore în 10 Dec 2015
Julianne Moore şi Josh Brolin au fost şi ei invitaţi să ia parte la acţiunea din Suburbicon

Pentru noul său proiect regizoral, Suburbicon, George Clooney a atras câteva dintre numele de top la Hollywood. Potrivit Deadline.com, în rolurile principale au fost solicitaţi Josh Brolin, Julianne Moore şi Matt Damon.

Suburbicon este un proiect vizat de către star de mai bine de zece ani, pe care scenariul fraţilor Joel  şi Ehthan Coen şi implicarea producătorului Joel Silver l-au adus anul acesta în faza de producţie, cei de la Sony urmând să se implice în distribuţie. Intriga filmului nu a fost încă dezvăluită de Clooney, însă acesta a fost descris ca o dramă poliţistă a cărei acţiune se petrece în anii ’50.

Cei trei actori doriţi ca protagonişti se află în momente extrem de favorabile ale carierei. Damon – care a jucat alături de Clooney în Ocean’s Eleven şi The Monuments Men – a apărut anul acesta în aclamatul The Martian. Moore a  câştigat Oscarul pentru rolul principal din Still Alice şi a apărut în The Hunger Games: Mockingjay – Part 2. Josh Brolin, lăudat pentru interpretarea din Sicario, va apărea anul viitor într-un film ce îl reuneşte cu realizatorii lui Suburbicon – comedia Hail,Caesar!, scrisă şi regizată de fraţii Cohen, în care joacă şi Clooney.

Exploreaza subiecte similare:

George Clooney, Matt Damon, Suburbicon, Josh Brolin, Julianne Moore

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells