Nou trailer la Percy Jackson!

de Ştefan Dobroiu în 18 Sep 2009
Nou trailer la Percy Jackson!

Iubitorii de fantasy-uri ar trebui să-şi facă liber în program 12 februarie 2010, pentru că atunci se lansează în România Percy Jackson and The Olympians: The Lightning Thief. Interpretat de un puşti de care poate n-ai auzit, Logan Lerman, Percy Jackson este fiul nimeni altuia decât celebrul Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare şi prin urmare semi-zeu, timidul Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei şi titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original. După ce descoperă că este fiul lui Poseidon, puştiul porneşte într-o aventuroasă călătorie pentru a pune mâna pe fulgerele lui Zeus, de furtul cărora îi este acuzat tatăl.

O mulţime de vedete apar în acest film regizat de Chris Columbus, omul din spatele Harry Potter şi Camera Secretelor şi Harry Potter şi Piatra Filozofală. Pe lângă Pierce Brosnan, pe care îl poţi vedea în teaser-ul de mai jos în rolul lui Chiron, îi vei mai vedea pe Sean Bean (Zeus), Uma Thurman (periculoasa Meduza), Rosario Dawson (Persefona), Kevin McKidd (Poseidon, tatăl eroului), Steve Coogan (Hades) şi mulţi alţii.

Ecranizare după primul din cele patru romane fantasy scrise de Rick Riordan, Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief ar putea fi urmat de alte filme, devenind o adevărată franciză.

Pe Logan Lerman îl poţi vedea de vinerea viitoare în Gamer: el este Simon, puştiul care-l controlează într-un periculos joc video al viitorului pe Kable, forţosul luptător interpretat de Gerard Butler.

Vezi mai jos trailerul:

Părerea ta

Spune-ţi părerea
kensu pe 18 septembrie 2009 17:55
abia astept.in sfarsit s a gandit cineva sa faca un film modern despre mitologia greaca.
phufu.ruoz pe 18 septembrie 2009 20:18
filmul e prea tare! abia astept sa apara.
Alex pe 19 septembrie 2009 12:17
Cam abureala dupa cum vad eu aici.Sper sa ma insel:)
alexa pe 19 septembrie 2009 17:15
slabut am vazut unele mai bune fara suparare
gilie pe 20 septembrie 2009 16:01
pare silly, dar putina mitologie greaca nu le strica pustilor obisnuiti cu transformers si vampiri
claudiu-daniel-lugoj pe 21 septembrie 2009 14:04
Pare interesant filmul,se aseamana cu filmul o noapte la muzeu,e de aventura filmul cind va aparea e de vazut acest film.
samuiel_jonson pe 10 februarie 2010 16:11
arata super cool traileru mai ales ca este regizat de Chris Columbus dar nu se stie pentru ca am vazut multe trailere bune si filmu a dezamagit........sa vedem !
Necunoscutul pe 2 martie 2010 11:32
Asta este al doilea trailer la filmul asta


Primul este mult mai tare

Radu1711 pe 16 aprilie 2010 15:00
foarte tare trailerul de la Percy Jackson

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells