Nou trailer Ant-Man

de Ştefan Dobroiu în 14 Apr 2015
Cascadorii spectaculoase şi prima întâlnire cu antagonistul Yellowjacket!

Primul full trailer al lui Ant-Man a fost publicat ieri pe canalul youtube al Marvel şi a avut deja peste trei milioane de vizualizări. După un teaser dezamăgitor lansat acum trei luni, iată că trailerul face dreptate personajului şi aduce în atenţie melanjul de acţiune şi comedie care ar putea transforma premiera din 17 iulie într-un succes de casă.

Cel mai entuziasmant detaliu al noului trailer este apariţia lui Yellowjacket, inamicul de moarte al lui Ant-Man. Yellowjacket, alterego malefic al cercetătorului Darren Cross (Corey Stoll), dispune de un costum similar cu cel al lui Ant-Man, amândoi eroii fiind în stare să-şi micşoreze dimensiunile după bunul plac. Poate nu îţi dai seama din prima secundă, dar şi Ant-Man este prezent în imaginea ataşată acestui articol.

Noul trailer explică şi cum poate fi Ant-Man un luptător redutabil chiar şi la dimensiune mică. Mai mult, montajul face dreptate secvenţelor de acţiune imaginate de regizorul Peyton Reed şi de echipa sa de efecte speciale.

Paul Rudd îl interpretează pe Scott Lang, infractorul care va încerca să-şi spele numele devenind Ant-Man, în timp ce Michael Douglas este Hank Pym, entomolog şi fizician ce inventează tehnologia de micşorare şi îl convinge pe Lang să devină Ant-Man. Evangeline Lilly este Hope Van Dyne, fiica lui Pym şi cea care va folosi metode neortodoxe pentru a-l face pe Scott mai eficient în lupta sa împotriva lui Yellowjacket.

Cum ţi se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

Ant-Man, Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Corey Stoll, Peyton Reed

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
danny987 pe 14 aprilie 2015 11:54
se incadreaza in categoria Marvel;funny si spectaculos!
XShadowX pe 14 aprilie 2015 12:16
Spectaculos :)
Sorin87 pe 14 aprilie 2015 15:42
se anunta un film de vazut, urmarind trailerul
Bayard pe 15 aprilie 2015 10:13
Thomas the Tank Engine - versiunea extrema :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells