Noi animaţii bazate pe aventurile lui Tarzan

de Ştefan Dobroiu în 9 Aug 2010
Noi animaţii bazate pe aventurile lui Tarzan

Compania germană Constantin Film, implicată de-a lungul timpului în mai multe proiecte care au prins marele ecran şi în România, a achiziţionat drepturile de ecranizare pentru romanele din seria Tarzan de la moştenitorii scriitorului Edgar Rice Burroughs. Compania intenţionează să transforme filmele în animaţii 3D în limba engleză.

Printre filmele recente produse sau coproduse de Constantin se numără SF-ul Pandorum şi Perfume: The Story of a Murderer. Compania s-a ocupat de aspectul 3D al lui Resident Evil: Afterlife, care se lansează în curând în România, şi va fi implicată şi în noua producţie The Three Musketeers, cu filmările programate să înceapă luna viitoare, anunţă Variety.

Unul dintre cele mai celebre personaje care a migrat vreodată de pe pagina de hârtie pe marile ecrane, Tarzan a devenit extrem de popular în prima jumătate a secolului trecut datorită lui Johnny Weissmuller, care l-a interpretat într-o serie de filme realizate de MGM.

Cea mai recentă ecranizare este animaţia Disney Tarzan din 1999.

Ai vrea să-l revezi pe Tarzan la cinema?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CLAUDIU LUGOJ pe 9 august 2010 17:45
Sunt de parere ca acest film are foarte mult potential pentru ca acest film a fost unul dintre preferatele mele de cand eram mic. O sa fie un film bun pentru ca mie imi place!
Sunt curios cum o sa arate 3d desi eu nu am fost niciodata la 3d pentru ca la lugoj nu avem aceasta tehnologie inca.. abia a ajuns internetul si de atunci mam blocat pe cinemagia!
Abia astept acest film!

CullenA pe 9 august 2010 17:56
e chiar interesant
xerses pe 21 februarie 2012 17:49
Inca un personaj care merita sa fie vazut in cat mai multe productii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells