Nina Dobrev părăseşte Jurnalele vampirilor

de Gloria Sauciuc în 7 Apr 2015
Sezonul 2 al serialului Jurnalele vampirilor se încheie pe canalul Diva luni, 13 aprilie, ultimele două episoade fiind difuzate începând cu ora 21:00.

Nina Dobrev, actriţa principală din serial, a anunţat luni pe Instagram că părăseşte, după şase sezoane, serialul difuzat în prezent pe CW. În declarația sa, actrița, care joacă rolul Elenei Gilbert, a declarat: „Întotdeauna am știut că mi-am dorit ca povestea Elenei să fie o aventură de șase sezoane, iar în aceşti șase ani am făcut o călătorie cât o viață”. Iată, mai jos, mesajul integral al actriței.

Creatoarea Julie Plec a spus, de asemenea, că serialul va continua fără Dobrev, concentrându-se pe „a spune povestea fraților Salvatore”

Iubită familie The Vampire Diaries, Tocmai am petrecut cel mai frumos week-end pe lacul Lanier în Georgia cu propria mea familie TVD, distribuţia și echipa din Jurnalele vampirilor. Vreau să fie prima care vă spune că nu a fost doar o vacanță de sărbătoare, ci o petrecere de rămas bun. Întotdeauna am știut că mi-am dorit ca povestea Elenei să fie o aventură de șase sezoane, iar în aceşti șase ani am făcut o călătorie cât o viață. Am fost om, vampir, dublură, nemuritoare nebună, sosie ce pretindea a fi om, om ce pretindea a fi dublură. Am fost răpită, ucisă, înviată, torturată, blestemată, smulsă din corp, am fost moartă și ne-moartă şi încă mai urmează multe până la finalul sezonului în luna mai.

Elena s-a îndrăgostit, nu o dată, ci de două ori, cu două suflete pereche, și m-am făcut unii dintre cei mai buni prieteni pe care i-am avut vreodată și am construit o familie extinsă pe care o voi iubi veşnic. Mai sunt multe înainte să încheiem, iar eu promit că veți auzi totul despre experiențele mele în luna următoare, deoarece ne apropiem de finalul sezonului (am dat un interviu în exclusivitate pentru numărul din iunie al revistei SELF, abia aştept să îl vedeţi!), dar până atunci vă invit la plimbarea în montagne russe-ul care este viața Elenei Gilbert și să fiţi alături mine când o voi sărbători și mă voi pregăti să-mi iau rămas bun de la ea – și de la familia mea profesională – deoarece voi trece la următorul capitol din viața mea.

Vreau să împărtășesc acest rămas bun cu voi toți. Voi, fani minunaţi care oferiţi mai multă dragoste, sprijin și pasiune decât oricine şi-ar fi putut imagina acum șapte ani, când o tânără Degrassi din Canada a apărut în LA la a o auditie pentru „acel serial Twilight” ;-), vă iubesc pe toţi. Puneţi-vă centurile. Dacă voi credeţi că știţi ce urmează, vă înşelaţi.

Cu dragoste, Nina

La începutul serialului, o mare parte din acțiune era centrată pe triunghiul amoros dintre Elena şi cei doi frați vampiri, interpretaţi de Paul Wesley și Ian Somerhalder. Dar pe parcursul serialului, triunghiul amoros a dezvoltat mai multe laturi, Elena a devenit un vampir, iar Dobrev s-a trezit interpretând o dublură/sosie antică în plus față de rolul ei obişnuit. După cum era de așteptat, vestea a băgat numeroşii fani ai serialului într-o stare de agitaţie extremă. Unii chiar fac apel la producători să încheie cu totul Jurnalele vampirilor – însă, aşa cum a anunţat Mashable, sezonul 7 a fost deja comandat.

Creatoarea Julie Plec a spus, de asemenea, că serialul va continua fără Dobrev, concentrându-se pe „a spune povestea fraților noștri Salvatore și echipei noastre mult-iubite și talentate”.

Finalul sezonului 6 al serialului Jurnalele vampirilor va fi difuzat pe 14 mai la CW.

Exploreaza subiecte similare:

Nina Dobrev, Julie Plec, The Vampire Diaries

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 8 aprilie 2015 09:26
Aiurea rau... nici nu imi vine sa ma mai uit ... :((
andreea_dnl pe 20 iunie 2015 23:52
da nimanui nu ii mai vine sa se uite ... :(
cosmin742000 pe 8 aprilie 2015 10:38
Sper sa apara intr-un serial sau in filme pe care sa le pot vedea si eu cu placere
DeadSea07 pe 8 aprilie 2015 19:32
adica erotice :)))
amina_maneae pe 8 aprilie 2015 18:05
imi pare foarte RAU ca,Nina va parasi TVD. :( :( :(
andreea_dnl pe 20 iunie 2015 23:50
Fără Elena ( Nina Dobrev) filmul nu va mai avea nici un sens parca nu imi vine sa ma mai uit cand va aparea sezonul 7 dar ea este personajul principal si sper sa ramana in film pe ea se concentreaza toata actiunea si pe frati Salvatore , nu imi imaginez filmul fara ea a fost un episod in care ea nu a aparut aproape deloc nu prea mi-a placut nu cred ca osa se mai uite asa de multa lume la film daca Elena nu mai apare , asteptam cu nerabdare sezonul 7 dara cum ca am aflat ca Elena nu osa mai joace in film nu mai sunt asa de nerabdatoare sa apara ... eu una sper sa se razgandeasa toti fanii ei am fii asa de ferititi daca ar aparea in continuare .. iubesc acest serial si nu vreau sa continue fara ea .. :( :( (: as fii dezamagita daca nu ar mai aparea ....... :( :( :( :( (:
Dudesteanu pe 20 august 2015 02:40
bine ca "s-a dus" "usuratica" Nina .... de ce in serialul asta cat si in seria twilight .... personajul principal feminin trebuie sa cante la 2 trompete si nu doar la una? .. Deja sincer ... cand l-a lasat pe Paul si s-a cuplat cu Ian ...... m-a lasat rece .. abia asteptam sa numai joace!!!!!
florin255 pe 28 septembrie 2015 06:55
iti dai sema numai joca nina in film nu mai imi vine sa ma uita
la serial o sa fie un pik ciudat e normal dar eu unu abia ast sez 7 eu unu la inceput nu il suportam pe demon acum sunt fan demon

zoriZZZzzz pe 5 aprilie 2016 01:27
Faptul ca Nina a plecat nu a fost o mare pierdere pentru mine.Incepusem demult sa ma satur vazand cum ii joaca pe degete pe Stefan si Damon, asa ca atunci cand am auzit ca sezonul 7 va incepe fara ea nu m-am stresat prea tare.

Problema mea este felul in care producatorii au schimbat total conceptul serialului. De la un mic orasel populat de fiinte supranaturale, povesti de dragoste epice :), rasturnari de situatie si cel mai important niste personaje puternice care ne-au aratat cat de importanta este familia si prietenia, am ajuns sa urmaresc un serial in care practic nu mai recunosc pe nimeni, toti cei care au fost prieteni in trecut acum ori s-au distantat unul de celalalt si fiecare cu......treburile lor, ori isi pun cutitul, unul la gatul celuilalt (de exemplu Matt si dorinta lui de razbunare pe Stefan din cauza unei oarecare Penn sau Penny, nci macar nu stiu cum o cheama si nici nu ma intereseaza. Cand l-am vazut la mormant ma gandeam ca cine stie cine a murit, important adica; cand am vazut numele reactia mea a fost "Cine naiba-i Penny")

Si mai nou acum exista si o companie sau organizatie, cum vreti voi sa-i spuneti care face experimente pe supranaturali. Serios acum? Ca sa nu mai vorbim de inca un vanator de vampiri si familia de eretici, care practic vrea sa fie o copie nereusita a familiei Mikaelson deci nimic original si nimic interesant.

Si ce-i cu Damon?!!! Adica pana la finalul serialului o sa planga in continuare dupa Elena. Inteleg ca moare de dorul ei dar pana cand vor fi impreuna din nou, producatorii trebuie sa faca ceva in privinta lui, sa-i dea un scop sau ceva mai bun de facut. Sau sa creeze un plot la care sa poata participa asa cum o facea inainte, in stilul lui caracteristic.

Au vrut sa ne tina in suspans si sa ne socheze prin mici franturi din viitor care ne arata ca toate personajele s-au distantat una de cealalta si au ajuns din prieteni in dusmani, iar pe mine cel putin nu m-au atras de partea lor, in niciun caz cu aceasta decizie. Ma tot intrebam la inceput de ce se urasc intre ei, si eram totusi curioasa,dar parca acum nu ma mai intereseaza.

Imi doresc sa vad din nou echipa mea preferata din Mystic Falls in actiune, iar producatorii sa-si puna mintea la contributie si sa vina cu niste idei geniale care sa ma lase cu gura cascata asa cum o faceau in trecut .Chiar si fara Elena. Pentru ca se poate. Nu totul se invarte in jurul ei......:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells