Night at the Museum 2 - comedia cu cea mai impresionantă distribuţie din toate timpurile

de Răzvan Boboc în 27 Mai 2009
Night at the Museum 2 - comedia cu cea mai impresionantă distribuţie din toate timpurile

 

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian are parte de o distribuţie cu multe nume foarte cunoscute. Unii dintre actori au roluri foarte mici, aşa că este posibil să treacă neobservaţi.

Tocmai de aceea, Empire a realizat un mic ghid al personajelor care îşi fac de cap în noua aventură de la muzeu.

Ben Stiller (Larry Daley) - îl ştim din Zoolander, Reality Bites, Tropic Thunder. Aici joacă rolul lui Larry Daley, fost paznic de noapte la Muzeul de Istorie Naturală din New York, care are acum propria sa companie. Când se întoarce pentru o vizită la muzeu, află că prietenii săi urmează să fie puşi în cutii şi expediaţi la Smithsonian.



Hank Azaria (Kahmunrah) - îl ştim din The Simpsons, Along Came Polly, Mystery Men. Aici joacă rolul principal negativ, Kahmunrah, un faraon egiptean sarcastic care vrea să folosească tableta care aduce la viaţă întreg muzeul pentru a dezlănţui o armată de zombi. Dă viaţă şi personajelor Rodin şi Abraham Lincoln.



Owen Wilson (Jedediah) - îl ştim din Zoolander, Shanghai Noon, The Royal Tenenbaums. A jucat şi în primul film unul din personajele secundare. El şi centurionul Octavius erau rivali şi creau bătălii între vestul salbatic şi lumea veche. În al doilea film, şi-au rezolvat conflictele şi sunt foarte buni prieteni.



Steve Coogan (Octavius) - îl ştim din The Day Today, Alan Partridge, In the Loop. În primul film Museum a jucat rolul unui centurion roman prins într-o luptă pe viaţă şi pe moarte cu Wilson Jedediah şi prietenii săi cowboy. Acum este acelaşi centurion, gata să îşi ajute prietenii la nevoie.



Ricky Gervais (Dr. McPhee) - îl ştim din The Office, Ghost Town, Stardust, For Your Consideration. Este un curator al Muzeului de Istorie Naturală, care este presat să înlocuiască modelele tradiţionale de ceară şi miniaturile cu expoziţii holografice, mai avansate din punct de vedere tehnic. Apare doar câteva minute în film.



Christopher Guest
(Ivan The Terrible) - îl ştim din This Is Spinal Tap, The Princess Bride, A Mighty Wind. Joacă rolul ţarului Ivan cel Groaznic, care este nerăbdător să demonstreze că “groaznic” nu i se potriveşte deloc şi că mult mai bine ar fi să i se spună “cel grozav”. Din punct de vedere lingvistic, nu greşeşte.



Amy Adams
(Amelia Earhart) - o ştim din Junebug, Enchanted, Doubt. Este curajoasa aventurieră Amelia Earhart, prima femeie care a zburat singură peste Oceanul Atlantic. Adevărata Earhart a dispărut încercând să facă înconjurul lumii pe apă, în 1937. Aceasta este versiunea ei din ceară de la Smithsonian.



Bill Hader (General Custer)- îl ştim din Hot Rod, Knocked Up, Tropic Thunder. La muzeu, este generalului George Armstrong Custer, varianta din Smithsonian. Este binevoitor dar un lider ineficient care încearcă tot posibilul dar nu are suficientă inteligenţă pentru a duce totul la bun sfârşit.



Robin Williams (Teddy Roosevelt) - îl ştim din Good Morning, Vietnam, Good Will Hunting, The Fisher King. În primul film, fostul preşedinte a avut un rol important ca şi mentor al lui Stiller în calitatea de paznic care nu ştia nimic. De această dată, trebuie să se confrunte cu pierderea prietenilor şi a iubitei de origine nativă americană, când exponatele sunt puse în cutii şi expediate.



Jay Baruchel (Sailor Joey Motorola) - îl ştim din Tropic Thunder, Knocked Up, Nick and Norah's Infinite Playlist. Joacă rolul unui marinar, care, împreună cu prietenii săi, îl ajută pe Stiller când acesta se ascunde, pentru scurt timp, în tabloul lor.



Jonah Hill (Smithsonian Guard) - îl ştim din Superbad, Forgetting Sarah Marshall, Walk hard: The Dewey Cox Story. Joacă rolul unui paznic de la Smithsonian care se lupă în stil ninja cu Stiller.



The Jonas Brothers (Singing Cherubs) - îi ştim din The Jonas Brothers In Concert, Camp Rock. Aici sunt trei îngeri care cântă dintr-o fântână în Galeria Naţionala de Artă de la Smithsonian. Aceştia interpretează melodii de la BeeGees şi Celine Dion.



Eugene Levy (Albert Einstein) - îl ştim din American Pie, A Mighty Wind, For Your Consideration. Este vocea păpuşilor Albert Einstein care se vând la magazinul de suveniruri de la Muzeul Naţional al Aerului şi Spaţiului Smithsonian. Este un Einstein care recită numărul Pi până la a şasea zecimală, precizând că astfel este exact acest număr.



Clint Howard (Air And Space Mission Control Tech #1) - îl ştim din Frost/Nixon, Apollo 13, The Missing. Howard îşi joacă în mare parte din nou rolul din Apollo 13, pe Sy Liebergot, care a fost EECOM în misiunile Apollo 13 (controlor de zbor care se ocupă de electricitate, mediu şi consumabile).



Craig Robinson (Tuskegee Airman #2) - îl ştim din Pineapple Express, Zack and Miri Make a Porno, Walk Hard. Joacă rolul unuia dintre conducătorii echipajului afro-american Tuskegee Airmen din cel de-al doilea Război Mondial. Nu are un rol mare, însă este suficient pentru a crea un moment drăguţ alături de Earhart, ca şi coleg de zbor.



Keith Powell (Tuskegee Airman #1) - îl ştim din 30 Rock. Joacă rolul unui alt membru al celor de la Tuskegee Airmen, povesteşte ceea ce face echipajul său în orice moment, pentru a sublinia mai bine importanţa lor istorică.



George Foreman Sr (el însuşi) - Apare în reclama pentru lanternele lui Larry Daley care strălucesc în întuneric.



Brad Garrett (Easter Island Head) - îl ştim din Ratatouille, Everybody Loves Raymond, Music and Lyrics. În primul film a fost vocea unei statui de pe Insula Paştelui. Acum dă viaţă aceluiaşi cap de piatră care are tendinţa de a folosi cuvinte care rimează şi conţin sunetul “um”, precum “dumb-dumb" si “nom-nom”.



Thomas Lennon & Robert Ben Garant (Wilbur & Orville Wright). Joacă rolul fraţilor Wright, inventatorii aeroplanului, într-o secvenţă destul de scurtă. Chiar dacă nu îl veţi recunoaşte pe Garant, este posibil să îl remarcaţi pe Lennon: acesta a apărut recent în I Love You, Man şi 17 Again.



Alain Chabat
(Napoleon) - îl ştim din Asterix & Obelix: Mission Cleopatre, Didier, sau Shrek (varianta în limba franceză). Acum este Napoleon Bonaparte care îşi urlă la subordonaţii săi şi suferă puţin de complexul lui Napoleon.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Mikala pe 27 mai 2009 13:09
Hehe abia astept sa vad filmul asta :) primul a fost super fain
Cipri pe 28 mai 2009 15:37
lam vazut pe primu la HBO(romania) a fost foarte fain si al doilea cred ca va fi si mai fain
catacris2003 pe 8 iunie 2009 14:49
Prima parte a fost grozava, dar partea a doua dezastru.
Dary4ka49 pe 15 iunie 2009 13:04
Atat primul film cat si al doilea mi-a placut extrem de mult.Iar daca altor nu le place rog sa incerce sa faca ei un film cu atitea efecte speciale.
lara pe 18 iulie 2009 19:54
lam vazut la cinema isi merita bani !!!!!la fel ca ice age 3 merita sa le vedetzi la cinema
ingerashuldemonic pe 1 aprilie 2010 19:30
cu toate acele figuri cunoscune ..mie tot nu mi s-a parut cine stie ce....:|
Radu1711 pe 13 aprilie 2010 22:35
foarte bun filmul , mi-a placut mult
alexcretu75 pe 8 iulie 2010 12:07
pai cred ca merita asta oricum filmul e foarte bun.
wileam pe 16 septembrie 2010 20:27
lam vazut la cinema isi merita bani !!!!!la fel ca ice age 3 merita sa le vedetzi la cinema
GeorgeGeo2011 pe 29 aprilie 2012 16:20
Actori buni dar degeaba ca filmul nu m-a impresionat

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells