Netflix transformă în serial celebrul joc video The Witcher

de Cristina Grigore în 19 Mai 2017
Ar putea fi una dintre puţinele adaptări ale unor jocuri video destinate publicului adult

Netflix continuă să facă valuri în peisajul televizual, scrie Indiewire.com. Compania a anunţat va va transforma în serial un joc video extrem de apreciat de public şi critici – The Witcher. Seria de jocuri RPG, o producţie a studioului CD Projekt RED, are la bază cele opt romane ale polonezului Andrzej Sapkowski, la care vor apela şi scenariştii în construirea intrigii.

Acţiunea din The Witcher se petrece într-un ţinut imaginar medieval şi îl are în centru pe Geralt din Rivia, unul dintre puţinii vrăjitori rămaşi, a cărui faimă de mare vânător de monştri îl precede. Reuşeşte să învingă unele dintre cele mai îngrozitoare bestii datorită puterilor sale supranaturale. Liniile narative ale jocului sunt pline de sex, nuditate şi violenţă explicită. Una dintre caracteristicile unice ale jocului este posibilitatea jucătorului de a alege cum să continue acţiunea, ceea e îl pune adesea în faţa unei dileme morale. Astfel, serialul nu va putea fi unul recomandat şi publicului minor.

Autorul cărţilor va face şi el parte, drept consultant, din echipa de producţie. “Sunt încântat de faptul că Netflix va face o adaptare a cărţilor mele, fidelă materialului original şi temelor abordate în poveştile cărora le-am oferit 30 de ani din viaţă”, a spus Sapkowski.

Nu se cunosc, momentan, date legate de distribuţia ori lansarea serialului. Saga The Witcher a luat startul în 1992, în Polonia, când a fost transformată prima dată într-un serial TV. Jocul The Witcher 3: Wild Hunt a câştigat mai multe premii ale industriei, în 2015, printre care şi printre care "Cel mai bun joc al anului" şi "Jocul cu cea mai bună poveste".

Un film The Witcher a fost anunţat în 2015, cu polonezul Tomasz Bagiński, realizatorul animaţiilor din jocurile The Witcher, la cârmă, însă proiectul a fost amânat pe o perioadă indefinită de către Sean Daniel Company (ce s-a concentrat pe super producţii ca noul film Ben-Hur, lansat anul trecut, şi reboot-ul lui The Mummy).

Exploreaza subiecte similare:

The Witcher 

Alte știri din cinema

X-Men: The New Mutants va fi un film de groază, spune regizorul

Josh Boone a oferit câteva detalii legate de noul film X-Men

Alfonso Cuarón: „pentru mine, filmele mele sunt mai mult ca fostele neveste”

Regizorul unor filme cu succes de critică precum Y Tu Mamá También și Children of Men, dar și al unor succese comerciale precum Harry Potter și prizonierul din Azkaban, a susținut un masterclass la Cannes

Acţiune fără limite în ultimul trailer al lui Valerian şi Oraşul Celor o Mie de Planete

Spectaculoasa producţie SF se lansează în cinematografele noastre pe 21 iulie

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 19 mai 2017 14:02
Suna super:)
alexsony pe 19 mai 2017 14:42
Poate sa iasa foarte tare dar are si sanse mari sa dezamageasca, ramane de vazut
boghiu_andrei pe 20 mai 2017 00:07
Speram sa nu:)
mihnea_aspru95 pe 19 mai 2017 22:04
Pe bune. Ce fac NETFLIX și HBO, e de clasă.
Witcher, sper să fie pentru Netflix, cum Game of Thrones este pt. HBO

Ceva EPIC, dacă se poate și vrea.

boghiu_andrei pe 19 mai 2017 23:58
La asta ma gandeam si eu :)NETFLIX stie ce se doreste astazi.Abia astept:)
mihnea_aspru95 pe 20 mai 2017 21:28
Sper să fie şi "TV-MA" (ca GoT, TWD, The Leftovers ş. a.), să nu fie "TV-14" (Stranger Things). Acum, că este la Netflix (probabil vor face mai mult de 10 episoade).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback