Netflix disponibil și în România

de Gloria Sauciuc în 6 Ian 2016
În 2016, Netflix intenționează să lanseze 31 de seriale originale, noi sau continuări, 24 de lungmetraje și documentare originale, programe de stand-up comedy și producții pentru copii

Din 6 ianuarie, Netflix și-a lansat serviciul de streaming la nivel global, permițând abonaților - simultan în peste 130 de țări noi din întreaga lume, inclusiv România - accesul la o bibliotecă impresionantă de filme și seriale americane, de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet. Prima lună de abonament este gratuită, din a doua lună utilizatorii urmând să plătească 7,99 euro pentru abonamentul de bază, și 11,99 euro pentru varianta premium. Abonarea se face la adresa www.netflix.com/ro/

Seriale originale precum Marvel’s Daredevil și Jessica Jones, Narcos, Sense8, Grace and Frankie, plus Marco Polo sunt puse la dispoziția abonaților, conform comunicatului emis de rețea.

În 2016, Netflix intenționează să lanseze 31 de seriale originale, noi sau continuări, 24 de lungmetraje și documentare originale, programe de stand-up comedy și producții pentru copii, se vede în același comunicat.

Dacă până în prezent Netflix oferă subtitrări în 20 de limbi, credem că până la finalul anului producțiile americane vor avea și subtitluri în română. „De astăzi înainte vom asculta și vom învăța, adăugând în mod gradual noi limbi, mai mult conținut și mai multe mijloace ca oamenii să interacționeze cu Netflix”, a spus co-fondatorul rețelei, Reed Hastings, la conferința CES în Las Vegas. „Astăzi suntem martori la nașterea unei noi televiziuni online globale”, a concluzionat el.

Iată ce scrie un abonat român al Netflix pe site-ul tolo.ro: „Calitatea Netflix este cu adevarat super. Imaginea pe TV este impecabilă şi asta în condiţiile în care probabil serverele erau în state. Filmul se vede fără întreruperi dacă ai o conexiune măcar medie şi la calitate full HD. Cine are TV de ultimă generaţie (UltraHD) va avea posibilitatea să-şi folosească cu adevarat televizorul. O parte din filme (cele mai noi) sunt UltraHD”.

Netflix este cea mai extinsă televiziune online din lume, cu peste 70 de milioane de abonați în 190 de țări, însumând 125 de milioane de ore de filme și spectacole de televiziune pe zi, inclusiv serii originale, documentare și filme de ficțiune. Membrii rețelei pot viziona conţinutul nelimitat, oricând, oriunde, pe aproape orice ecran conectat la internet. Abonații pot da play, sau pune pauză la ceea ce văd, totul fără reclame.

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Miiku pe 14 ianuarie 2016 22:02
In sfarsit!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells