Natalie Portman şi Michael Fassbender, pe platourile de filmare ale noului film marca Terrence Malick

de Cristina Grigore în 12 Oct 2012
Natalie Portman şi Michael Fassbender, pe platourile de filmare ale noului film marca Terrence Malick

Terrence Malick a terminat recent filmările la Knight of Cups, în care vor putea fi văzute o mulţime de staruri, printre care Christian Bale, Natalie Portman, Cate Blanchett, Freida Pinto sau Antonio Banderas. Regizorul a trecut acum la o nouă producţie căptuşită cu nume celebre, iar primele imagini de pe platourile de filmare au fost publicate de SlashFilm.com.

Noua peliculă, intitulată la un moment dat Lawless, îi are din nou în distribuţie pe Natalie Portman, Cate Blanchett şi Christian Bale, alături de Michael Fassbender, Ryan Gosling, Rooney Mara şi Holly Hunter. Scenariul filmului, plasat pe scena muzicală din Austin, spune povestea a două triunghiuri amoroase ce se intersectează, dând naştere obsesiilor şi trădărilor de tot felul. Va fi interesant de văzut care va fi rolul „omului şopârlă” din imaginile surprinse pe platourile de filmare.

Mallick este însă cunoscut pentru faptul că elimină la montaj multe din scenele filmate, chiar dacă asta înseamnă să scoată din film unii din actorii de calibru. Astfel că nu se ştie în acest moment, cu siguranţă, dacă la sfârşit, regizorul nu va scoate din poveste cel puţin unul dintre actori.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 21 noiembrie 2012 15:36
asteptam primul teaser oficial.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells