Natalie Portman, în impas cu noul său film, Jane Got a Gun

de Cristina Grigore în 21 Mar 2013
Pelicula a rămas fără regizor, dar și fără Jude Law

Revenirea pe platourile de filmare a lui Natalie Portman (după nașterea fiului său, Aleph, acum în vârstă de aproape doi ani) nu a fost chiar una lipsită de neprevăzut. Actrița urma să înceapă luna aceasta lucrul la Jane Got a Gun, un western în care deține rolul principal, însă filmările au fost amânate din cauza… lipsei regizorului.

Potrivit Deadline.com, desemnată în scaunul regizoral a fost Lynne Ramsay (We Need to Talk About Kevin), dar se pare că aceasta a ales să se retragă din ”funcție” pur și simplu nefăcându-și apariția pe platourile de filmare. Producătorii au intrat în panică și au i-au căutat rapid un înlocuitor. După mai multe încercări, Gavin O’Connor (Warrior) a fost adus la cârmă, dar între timp unul dintre actorii principali ai filmului, Jude Law, a decis să renunțe la partitură. Motiv pentru care producția lui Jane Got A Gun nu va începe nici de data aceasta.

Filmul spune povestea unei femei (Portman) al cărei soț nelegiuit se întoarce acasă împușcat peste tot. Convinsă că restul membrilor grupului vor veni să se asigure că este mort și îi vor distruge ferma, femeia apelează la un fost iubit, pe care nu l-a mai văzut de zece ani, pentru a o ajuta să se apere și să-și apere ferma.

Exploreaza subiecte similare:

Natalie Portman, Jane Got a Gun, Lynne Ramsay, We Need to Talk About Kevin, Warrior, Jude Law, actor

Alte știri din cinema

Baby Driver, despre „un puşti cuminte”, care „devine un diavol când ţine volanul în mâini”

O combinaţie de viteză şi muzică, plus o sursă de adrenalină pe care regizorul şi scenaristul Edgar Wright o transformă într-un action-thriller de neratat

Rain Man, marţi, la FilmCafe

Miercuri şi joi alte două titluri de neratat

Răufăcătoarea Nightshade va fi cu siguranţă în „Black Panther”

Pe lângă Kilmonger şi Nightshade, îl vom vedea şi pe M'Baku, alias Man-Ape în rol de răufăcător în noul film „Black Panther”

Franciza horror Saw revine cu „Jigsaw”

Seria de filme de mare succes a fost aparent încheiată în 2010

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 22 martie 2013 00:30
"Filmul spune povestea unei femei (Portman) al cărei soț nelegiuit se întoarce acasă împușcat peste tot. " Chiar peste tot ?:))))))))))
alex_il_fenomeno pe 3 aprilie 2013 13:23
Pare o comedie excelenta, pacat ca intampina atatea dificultati..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback