Multe personaje centrale din Urzeala Tronurilor vor deveni Umblători Albi, spune Nikolaj Coster-Waldau

de Gloria Sauciuc în 7 Sep 2017
Atenţie, articolul de mai jos conţine spoilere pentru cei care nu au văzut sezonul 7 al Game of Thrones

Nikolaj Coster-Waldau, Jaime Lannister în serialul Game of Thrones, şi-a mărturisit, într-un interviu cu Esquire, frica pe care o resimte personajul său de a nu fi transformat într-un zombie, odată ce părăseşte teritoriul încă sigur al The King's Landing.

Ştiţi, unele dintre personajele principale vor fi transformate. Vor fi câţiva protagonişti care vor umbla pe aici cu ochii aceia albaştri pătrunzători. Şi, Doamne, sper să nu fiu şi eu printre ei. Asta ar însemna trei ore de machiaj dimineaţa. Ştiu că dacă David Benioff şi Dan Weiss vor citi asta vor spune - Ba da, vei fi!, a declarat actorul, citat de publicaţia Mashable.

Ultima dată l-am văzut pe Jaime Lannister, ucigaşul de rege devenit trădătorul de regină, călare, călătorind probabil către nord. Pentru prima dată în viaţă, Jaime o abandonează pe Cersei, la finalul sezonului 7. Scopul lui Jaime este de a se alătura luptei împotriva Umblătorilor Albi şi a o avertiza pe Daenerys că planul reginei de pe Tronul de Fier este de a-şi încălca promisiunea şi a nu interveni pe frontul îngheţat din Nord. Ba mai mult, că pregăteşte o armată de mercenari cu care să atace.

Acest act de rebeliune şi curaj îl va pune în linia întâi a luptei contra Regelui Nopţii şi a armatei lui de morţi-vii, care a trecut de Zid şi mărşăluieşte către Winterfell, survolaţi de un dragon cu suflare de gheaţă.  

Sezonul 7 nu a adus multe dispariţii de personaje centrale, aşa că părerea unanimă a fanilor şi actorilor implicaţi în serial este că sezonul 8 va aduce şi sfârşitul multor eroi îndrăgiţi de fani. Liam Cunningham, care îl joacă pe Ser Davos, crede că sezonul 8 va număra multe dispariţii de personaje centrale, scrie Mashable.

În mod cert, o confruntare ale armatelor din Nord şi ale lui Daenerys Targaryen cu Umblătorii Albi va fi punctul culminant al sezonului 8, cu o luptă pe uscat, pe apă dar şi în aer, între Viserion, condus de The Night King, şi ceilalţi doi dragoni, Drogon plus Rhaegal. După unele teorii ale fanilor, Bran va poseda mintea lui Rhaegal şi îl va conduce în luptă, de la distanţă.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Nikolaj Coster-Waldau

Alte știri din cinema

Aniversarea, ultimul film cu regretatul Mircea Albulescu, din 10 noiembrie

Produs și distribuit în România de Dakino Production

România văzută de documentariști, la Astra Film Sibiu 2017

Țara Moartă, Eu sunt Hercule, Planeta Petrila, Ultimul căldărar, în program

The Square, câștigătorul Palme d’Or 2017, deschide Les Films de Cannes à Bucarest

Festivalul se extinde în alte şapte orașe din România

Începe Noaptea Albă a Filmului Românesc

Avanpremiere, filme tribut și invitați speciali în opt locații din București

Părerea ta

Spune-ţi părerea
GallaxyCreator pe 7 septembrie 2017 21:40
Vyserion nu are suflare de gheata, are foc albastru. O suflare de gheata nu ar fi daramat zidul, ci l-ar fi intarit.
Gloria pe 8 septembrie 2017 08:52
asa este, foc albastru, multumim pentru corectie, vom scrie un material despre suflarea lui Viserion
unkn0wn pe 8 septembrie 2017 00:25
Cautati scenariul pentru sezonul 8 pe net.
Gloria pe 8 septembrie 2017 08:49
Probabil nu se va mai filma dupa acel scenariu, pentru ca a ajuns pe net, sau se vor aduce modificări in punctele esentiale

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback