Movieplex Halloween Marathon rulează cu casa închisă

de Cinemagia în 31 Oct 2014
Titlurile participante la maraton anul acesta sunt Annabelle/Annabelle, Dracula Untold/Dracula: Povestea nespusă, As above, so below/Precum in iad, asa si pe pământ si Deliver us from Evil/…și ne izbăvește de Cel Rau…

Cinematograful Movieplex, parte a centrului comercial Plaza România, anunță vânzarea integrală a biletelor pentru maratonul de filme horror organizat în noaptea de Halloween (31 octombrie spre 01 noiembrie 2014). Peste 2400 de oameni vor participa anul acesta la o noapte albă de filme thriller-horror în cadrul Maratonului Horror de Halloween organizat de către Movieplex, cinematograf situat în centrul comercial Plaza Romania din Capitală.

În cadrul evenimentului organizat cu ocazia zilei de Halloween, vor fi proiectate patru filme de gen, unul după celălalt, în aceeași sală de cinema. Proiecția primului lungmetraj va începe aproape de miezul nopții, iar ultimul film se va termina a doua zi, în jurul orei 08:00. Au fost deschise toate cele 11 săli ale cinematografului pentru acest eveniment, toate sălile înregistrând un grad de ocupare de peste 98%.

Titlurile participante la maraton anul acesta sunt Annabelle/Annabelle, Dracula Untold/Dracula: Povestea nespusă, As above, so below/Precum in iad, asa si pe pământ si Deliver us from Evil/…și ne izbăvește de Cel Rau….

Prețul unui bilet la acest eveniment a fost de 25 lei, incluzând accesul la toate cele 4 filme. La acest eveniment nu s-au putut face rezervari, biletele putând fi doar achitate la casele de bilete Movieplex sau online. Ca și în anii trecuți, Cinemagia a fost și este în continuare un partener important și activ în promovarea acestui tip de eveniment.

 

Despre Movieplex Cinema

Situat în Plaza România, București și prevăzut cu un număr de 11 săli, Movieplex deține o capacitate de aproximativ 2500 de locuri, 30 dintre acestea fiind locuri speciale, destinate persoanelor cu dizabilități.

Echipate cu fotolii Figueras cu o lățime de 57 de cm și o distanță de 1.2 m între rânduri, sălile Movieplex oferă clienților un confort sporit. Toate sălile sunt echipate cu sisteme de sunet de ultimă generație Dolby Digital Surround Speakers și echipamente de proiecție Cinemeccanica/Barco. Pentru clienții mai pretențioși, Movieplex pune la dispoziție nivelul de confort deosebit al fotoliilor de piele dublu rabatabile cu butoane automate.

Pe lângă serviciile de proiecție filme, Movieplex reprezintă și o locație ideală pentru organizarea de conferințe, lansări și prezentări de produse sau orice alt eveniment indoor de tip corporate. MOVIEPLEX dispune de sistem de sonorizare cu microfon wireless și sistem de proiecție digitală ce pot fi puse oricând la dispoziția clientului, devenind astfel un înlocuitor de succes al convenționalelor săli de conferință oferite de hoteluri și alte clădiri de birouri.

Alături de tehnologiile oferite de Dolby Digital, Dolby 3D și XpanD, MOVIEPLEX asigură clienților o experienăță deosebită cu fiecare vizită la cinema.

Despre Anchor Grup

Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţă prin portofoliul său de proiecte de retail, residence şi clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România Bucureşti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deţine Plaza România, una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărături şi distracţie din Bucureşti, Shopping MallDova, centru comercial deschis în Chişinău, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul oraşului. Valoarea totală a investiţiilor efectuate până în prezent se ridică la circa 350 milioane EUR. La ora actuală, investițiile în renovarea Plaza România și București Mall însumează peste 25 de milioane de euro. Renovarea Plaza România, la finalul căreia mall-ul va avea intrări noi, spații moderne, o suprafață totală închiriabilă mai mare și un mix de chiriași mult îmbogățit, se va încheia în 2015. Grupul Anchor continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Annabelle

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells