Mortal Kombat: Devastation - se lansează în 2010

de Gloria Sauciuc în 14 Iul 2009
Mortal Kombat: Devastation - se lansează în 2010

Cel de-al treilea film Mortal Kombat se va turna în septembrie, a anunţat actorul din spatele măştii de scorpion, Chris Casamassa.
Primul film făcut după jocul video cu titlu omonim a fost lansat în 1995 şi a avut un buget de 25 milioane de dolari, încasările totaleridicându-se la 122 de milioane de dolari. Filmul a fost un mare succes la acea vreme, iar casa de producţie a lui Larry Kasanoff a dat drumul unor continuări, într-o succesiune foarte rapidă. Este vorba despre desenele animate Mortal Kombat: Defenders of the Realm, de un sequel în 1997, lungmetrajul pentru marele ecran Mortal Kombat: Annihilation, o serie TV Mortal Kombat: Conquest, plus un spectacol cu care s-a mers în turneu.
Cât priveşte continuarea pentru marele ecran, până în acest moment există un titlu provizoriu - Mortal Kombat: Devastation, un scenariu deja finalizat (autor Sean Catherine Derek) şi unregizor (este vorba despre britanicul mink).

În Mortal Kombat: Devastation trebuie să mai apară, pe lângă cei şapte luptători (Johnny Cage, Kano, Raiden, Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, şi Sonya Blade) o serie de cel puţin patru noi personaje. Fanii Mortal Kombat de la publicaţia Total Film îi numesc pe:

Tanya
Povestea ei: rea până în măduva oaselor, Tanya pare să venereze orice zeitate a răului.
Schema ei mortală de luptă: e atât de brutală încât l-ar face pe Jigsaw din Saw să se ruşineze. Tanya scoate femurul victimei şi i-l înfige în gât. Groaznic.
De ce ar trebui să apară în al treilea film al seriei: Povestea ei încâlcită ar da scenariului posibilitatea unor twisturi incredibile
Cine ar trebui s-o joace: Rosario Dawson


Kira
Povestea: Kira şi-a început cariera de luptător ca un terorist travestit, deghizată în bărbat pentru a putea vinde arme unor grupuri teroriste.
Mişcarea fatală: Ea e cea care taie gâtul duşmanilor cu un cuţit mare, poate cam tocit pentru lumea Mortal Kombat, dar suficient de ascuţit pentru duşman.
De ce ar trebui să apară în film: Ar fi un mod de a face a treia parte a Mortal Kombat reală - sugerând cum că ar exista rădăcini ale poveştii în Afghanistan. Dar de oriunde ar veni, fata e în centrul unor scene de tortură.
Cine ar trebui să o joace: Olga Kurylenko  

Li Mei  
Povestea ei: forţată să devină sclavă, împreună cu întregul ei sat de către maleficul Shang Tsung, lui Li Mei i s-a promis libertatea cu condiţia să reuşească să câştige campionatul Mortal Kombat. Care promisiune e un stimulent destul de bun.
Mişcarea fatală: Cunoaşte reacţia adversarului, face câţiva paşi înapoi, apoi loveşte, iar adversarul e distrus. Şi culmea, procedeul funcţionează.
De ce trebuie să apară în film: parte pentru povestea emoţionantă, dar mai ales pentru costumaţia care o face să arate precum Batgirl după o luptă cu Wolverine.
Cine ar trebui să o joace: Ca figură, seamănă foarte mult cu Jennifer Lopez. Dar nici Jessica Alba n-ar fi rea în acest rol.



Havik
Povestea lui: Havik e un cleric din tărâmul haosului, care nu e nici bun, nici rău.
Schema de luptă: Havik smulge duşmanilor un picior, pentru ca mai apoi să le zdrobească capul cu el.
De ce să apăra în film: pentru că e interesant în rolul cuiva care arată ca varianta zombie a lui Genghis Khan, care din când în când mai face şi o faptă bună.
De asemenea, are o colecţie de arme impresionantă, printre care un topor imens şi o bâtă la fel de mare.
Cine ar trebui să-l joace: Jason Statham 



Mortal Kombat: Devastation se va lansa în cinematografe în 2010.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andrei1727 pe 14 iulie 2009 17:24
mda interesanta ideea dar voi sunteti putin dusi cum ma sa joace jennifer lopez in mortal combat!!
Dragosh02 pe 14 iulie 2009 17:46
Si uite cum copilul din mine se bucura la maximum :D . Sper ca povestea sa fie una buna si solida in acelasi timp.Si poate sa aiba in vizor (regizorul) ca marea majoritate a fanilor MK au mai imbatranit (odata cu franciza),si se asteapta la un spectacol ceva mai autentic de data asta.
Acum sugestiile facute de Cinemagia,in legatura cu actorii pentru personajele de mai sus...sa zicem ca nu prea as fii de acord.Defapt chiar as fii dezamagit daca filmul ar avea parte de astfel de actori. Nu trebuie sa fii o mare stea,sau vre-o eminenta in ale actoriei, pentru a face fata rolului din filmul asta,ci trebuie sa fii un foarte bun acrobat,gen Jackie Chan,Jet Li,Ziyi Zhang , Michelle Yeoh etc( stiu ca toti din exemplele mele sunt asiatici si au un stil de lupta diferit de cel din joc,dar cam asta e nivelul de forma fizica pe care ar trebui sa il aiba actorii din filmul asta).Exceptie face doar Olga Kurylenko , dar nu stiu cum au reusit sa o vizualizeze in rolul uni travestit...
In rest astept cu mare entuziasm filmul,si sper sa nu fie o dezamagire,asa cum au fost mai toate filmele din ultima vreme,facute dupa niste jocuri video.

Altair pe 14 iulie 2009 17:53
Bravo Dragosh nu ma asteptam sa-ti placa si astfel de filme, la Transformers 2 cand ai comentat ai fost prea dur.
chuck norrid pe 15 iulie 2009 00:19
dragosh isi spala pacatele...
mC pe 31 august 2009 02:15
E ceva sigur sau doar o speranta?.....
one people pe 16 septembrie 2009 19:05
sunt fan al filmelor mk si am jucat toate jocurile in afara de ultimul mk deception,abia astept sa scoata filmul si sa-l vad.
DYDE pe 28 septembrie 2009 09:34
sunt fan mk si dabia astept sa vedem ce personaje..sunt amjucat toate mk pana la dc universe
Rostas pe 19 noiembrie 2009 22:54
Vorbim de Mortal Kombat aici,chiar daca ar esua,si nu vreau deloc sa fiu pesimist ,tot cred ca poate oferi un anumit grad de satisfactie :D . Mortal Kombat = WIN
alex pe 2 decembrie 2009 22:04
imi place la nebunie mortal kombat armageddon si abia astept sa apara filmul mk devastation
alex pe 2 decembrie 2009 22:06
cred ca cine a inventat mk afost prea destept
Francisc pe 5 decembrie 2009 01:19
Ed Boon si John Tobias au inventat Mortal Kombat.In Motal Kombat Ultimate pe Sega Mega Drive era si un ninja-umbra Noob Saibot care e luptatorul celor 2 creatori dupa cum observati in numele lui.
royce pe 19 ianuarie 2010 18:57
astept o continuare de 10 ani...si totusi ar fi trebuit sa bage luptatori ca Noob Saibot,Smoke,Striker ,KIntaro,Quan Chi si chiar Dragon KIng
Jeton pe 20 ianuarie 2010 04:08
Wow ma bucura sa vad k lumea inca nu a uitat de Mk ... Nu stiu mi se pare cam anost cu putine pers ... dar prea plin cu multe . Adika as vrea sa vad "schemele" lor autentice nu unele scoase de pers regizor sau mai stiu si eu ce ingrijitor :)) Intrun cuvant mai multe efecte speciale . Imi pare rau k multe din pers sau pierdut pe traseu si nu apar in film dar dak stai sa te gandesti nu pot fi bagate toate k atunci ar fi plictisitor filmul cu putine scene de actiune si mula vorbarie . Oricum eu sunt de parere k un film scos dupa jocul Mortal Kombat trebuie sa aiba cel putin o "viata" lunga k James Bond . Chiar sunt curios cum o sa decurga actiune ... Sper sa imi placa si sa faca fericiti pe multi cunoscatori si fani al "miscari" Mk ...
alexamk pe 31 ianuarie 2010 21:41
Este un fulm care cu nerabdare il astept . Dar ma oftica , ca nu se stie data lansari.
sharky2010 pe 15 februarie 2010 22:32
Mda,e ok si toata seria M.K 1,2...3,dar nu e c-am tarziu? se toarna in septembrie?oricum tinet-o tot asa,BRAVO.
briliantul16x pe 14 mai 2010 23:21
in locul lui Li Mei cred ca ar trebui sa joace Kim Kardashian...ar fi ceva sa o vedem intr-un fil ca asta....la cum arata:))
flavius akhileus pe 7 iunie 2010 23:23
sunt jucator de peste 15 ani, am crescut si am jucat toate jocurile MK, am jucat de la mario la ''GOD OF WAR''-dar sa fiu sincer, cele mai multe filme ce ies din jocuri sunt groaznice.SPER dar ma tem, sa iasa ceva bun din DEVASTATION, dar eu cred ca ar trebui alti actori=macar care se pricep la arte martiale, au trecut ani , suntem in 2010 si mas astepta la cevvva ??? sa fiu sincer de DEVASTATION am auzit inca din 2005 intrun magazin=ca o sa apara in 2008= si de atuncia tot astept=si ia-ta suntem in 2010. de altfel apare si filmul TEKKEN''-DAR NU STIU NU MA IMPRESIONAT-unii actori implicati sunt pur si simplu de ras ''GARY D'', inca nu lam vazut dar mi se pare slab. Dar sa nu spun numai rele 'PRINCE OF PERSIA'' A IESIT DESTUL DE BINE=MIO PLACUT''
Alex22 pe 10 iunie 2010 21:59
Am citit ceva informatii despre el si stiu ca va aparea ca personaj nou:
Fujin,Kung Lao,Quan Chi si banuit ca s-ar putea si Shinnok

T-Rex pe 11 iunie 2010 20:06
Asti ne testeaza rabddarea ; ne lasa sa fierbem-cred ca o sa le fac vreo fatalitate
Sarly pe 18 iunie 2010 11:45
Abea astept filmul!!!
Fan MK de mic:X:X:X
Nu exista joc sau ep sau film p kre sa nu-l vad

cine_ma? pe 15 iulie 2010 19:55
am sa fac un off mai intai.
In film actorul care il joaca pe scorpion e christian bale? ...caci mie asa mi s-a parut...

Tare jocul.

halo_slayer@_..... pe 1 ianuarie 2011 08:18
maaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaa! ce tare e mortal combat din 2013....la fel si asta! SI SUNT O GRAMADA DE FILME GROZAVE PE SITEUL ASTA!!NICI EU NU POT SA DESCRIU BUCURIA......!!! IMI VINE SA EXPLODEZ.......!!!
halo_slayer@_..... pe 2 ianuarie 2011 10:31
Frate,asta a fost o veste buna pentru noi.....;))
alex_il_fenomeno pe 18 decembrie 2011 19:52
poate nu sunt eu la curent , dar nu imi amintesc de un Mortal Kombat mai recent ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells