Monica Bellucci - primul pictorial de când e însărcinată

de Gloria Sauciuc în 25 Mar 2010
Monica Bellucci - primul pictorial de când e însărcinată

În luna noiembrie a anului trecut Cinemagia anunţa că Monica Bellucci, în vârstă de 45 de ani, aşteaptă cel de-al doilea copil, de la soţul ei - Vincent Cassel.

Anunţul fusese făcut de către actriţă, aflată la acea dată pe platourile de filmare ale producţiei The Whistleblower, în Studiourile MediaPro de la Buftea.

În ediţia italiană a revistei Vanity Fair, numărul pe aprilie, Bellucci apare într-un pictorial, pe copertă lăsând la vedere formele de femeie însărcinată. În 2004 frumoasa actriţa poza pentru aceeaşi revistă, pe atunci fiind însărcinată cu Deva, născută pe 12 septembrie 2004.

În The Whistleblower, Bellucci a jucat alături de Rachel Weisz şi Vanessa Redgrave, dar distribuţia a fost completată şi de actorii români Dorotheea Petre, Vlad Ivanov şi Alexandru Potocean. Filmul este regizat de Larysa Kondracki, iar scenariul este bazat pe o poveste adevărată, a lui Kathryn Bolkovac (jucată de Rachel Weisz), o poliţistă din SUA care pleacă în 1999 într-o misiune de menţinere a păcii în Bosnia.

Situaţia se complică în momentul în care Kathryn descoperă că în reţelele de trafic uman din zonă sunt implicaţi chiar oficiali ai ONU. Perseverenţa ei în anchetarea acestui caz şi dorinţa de a trage public un semnal de alarmă i-au pus în pericol nu doar cariera, ci şi viaţa.

Pe 30 iulie 2010 o vom vedea pe Monica Bellucci pe marile ecrane din România jucând alături de Nicolas Cage în The Sorcerer's Apprentice.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
shmekerila pe 25 martie 2010 13:21
noah, felicitari! sanatate! da' la botez ne invita? :P
lol pe 25 martie 2010 21:32
chiar nu era nevoie sa faca poze cand e insarcinata.
robbiex2 pe 18 aprilie 2010 21:21
si la 45 de ani tot frumoasa este :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells