Money Monster, cu George Clooney şi Julia Roberts, ajunge la Cannes

de Cinemagia în 16 Mar 2016
Este al doilea efort regizoral al lui Jodie Foster proiectat în cadrul celui mai prestigios festival de film internaţional

Money Monster, un thriller financiar în regia lui Jodie Foster, va fi proiectat la Cannes, în cadrul celei de-a 69 ediţii, cu startul pe 11 mai, scrie TheHollywoodReporter.com. Pelicula reuneşte pe marele ecran două nume celebre la Hollywood, George Clooney şi Julia Roberts, şi va rula, conform unor surse apropiate echipei de organizatori, în cea de-a doua noapte a festivalului.

Este cel de-al doilea efort regizoral al lui  Foster ce ajunge la Cannes, după The Beaver, drama cu Mel Gibson în rol central, proiectată în 2011 în afara competiţiei.

Filmul se anunţă a fi o experienţă intensă, căci scenariul are în centru gazda unei emisiuni de consultanţă în afaceri (Clooney), care devine, în direct, prizonierul unui bărbat înnebunit că a pierdut tot ce avea ca urmare a colapsului financiar. Cu ameninţarea morţii, barbatul îi cere socoteală pentru neinspiratele sfaturi financiare oferite la TV şi-l forţează să-şi folosească toate abilităţile sale de jucător la bursă pentru a-i restabili situaţia financiară. Roberts joacă rolul producătoarei emisiunii.

Money Monster se va lansa în România pe 3 iunie.

Exploreaza subiecte similare:

Money Monster, George Clooney, Julia roberts, Jodie Foster, festival:cannes 2016

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells