Mission: Impossible - Ghost Protocol, din nou lider la box-office

de Cristina Grigore în 2 Ian 2012
Mission: Impossible - Ghost Protocol, din nou lider la box-office

Cea de-a patra parte a francizei Mission: Impossible s-a dovedit imposibil de întrecut în box-office-ul american şi în acest week-end al trecerii dintre ani, iar starul acesteia, Tom Cruise, a atras, pentru prima dată de la lansarea lui Mission: Impossible 3 din 2006, peste 100 de milioane de dolari încasări la box-office.

Potrivit BoxOfficeMojo, Ghost Protocol a fost pentru ca doua oară cap de afiş în topul 10 al încasărilor acestui sfârşit de săptămână de pe continentul nord-american, suma obţinută de această dată din vânzarea biletelor ridicându-se la 31,3 milioane de dolari.

Pe locul doi a rămas filmul ce îi are în rolurile principale pe Robert Downey Jr. şi Jude Law, Sherlock Holmes: A Game Of Shadows, cu 22,1 miloane de dolari încasări, locul trei revenindu-i tot lui Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked, cu 18,3 milioane de dolari.

Pe patru a intrat emoţionanta poveste de război a lui Steven Spielberg, War Horse, ce a reuşit să strângă în primul său week-end 16,9 milioane de dolari. Locul cinci a revenit thriller-ului lui David Fincher, The Girl with the Dragon Tattoo, cu încasări de 16,3 milioane de dolari.

Locul şase este ocupat de We Bought a Zoo, cu Matt Damon şi Scarlett Johansson, film ce a obţinut de această dată 14,3 milioane de dolari. Pe şapte se află The Adventures of Tintin (12 milioane), urmat de New Year’s Eve (6,7 milioane), The Darkest Hour (4,3 milioane) şi The Descendants (3,7 milioane de dolari).



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Beatryce pe 2 ianuarie 2012 23:21
bv lor..merita..e un film fain :x
alex_il_fenomeno pe 5 ianuarie 2012 19:23
si cred ca se mai poate mentine ceva vreme .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells