Mila Kunis, în competiţie cu un urs de pluş pentru Mark Wahlberg

de Cristina Grigore în 14 Dec 2010
Mila Kunis, în competiţie cu un urs de pluş pentru Mark Wahlberg

Poate ţi-o aminteşti pe Mila din Înşelat de Sarah Marshall, comedia romantică ce a rulat şi pe marile ecrane de la noi acum doi ani. De atunci, frumoasa actriţă de origine ucraineană a mai apărut, pe  lângă proiectele de televiziune, în alte câteva filme, printre  care şi Date Night, film în care a jucat alături de Mark Wahlberg. Potrivit Collider, cei doi vor colabora din nou la comedia Ted, debutul regizoral al lui Seth McFarlane, (creatorul serialului de animaţie Family Guy) care îşi va împrumuta vocea şi va servi ca model pentru animaţia jucăriei de pluş.

Atât Mila, cât şi Adam Scott (Parks and Recreation), se află acum în negocieri pentru rolurile primite în acest film cu rating R (interzis copiilor sub 17 ani neînsoţiţi de un adult) şi care îl are în centru pe Mark Wahlberg în rolul unui bărbat  rămas bun prieten cu ursul său de pluş din copilărie, care a prins viaţă şi încă locuieşte cu el. Dar amicul de pluş se dovedeşte unul căruia îi place să intre în bucluc (fumează iarbă), să încalce legea, şi să ocolească bunul-simţ (înjură). Kunis va fi iubita personajului interpretat de Wahlberg în film, care, sătulă de delicventul prieten cu blană al acestuia, se refugiază în braţele şefului său (Scott).  

Dacă Adam Scott şi Seth McFarlane nu au mai lucrat împreună până acum, Kunis şi regizorul colaborează de multă vreme la serialul Family Guy, în care actriţa şi-a împrumutat vocea personajului Meg.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Krakatau pe 14 decembrie 2010 12:43
Meg Grifiin FTW :D
psihologu pe 15 decembrie 2010 11:16
Da, o actrita frumoasa si talentata care isi merita locul printre cei mari...
alex_il_fenomeno pe 24 noiembrie 2011 20:13
sa vedem cine va lua rolul principal !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells