Mila Kunis a plâns zilnic când s-a mutat în Statele Unite

de Cristina Grigore în 6 Mai 2012
Mila Kunis a plâns zilnic când s-a mutat în Statele Unite

Este una din cele mai atractive actriţe de la Hollywood, iar în ultimii ani numele său a devenit cunoscut în toată lumea datorită unor pelicule precum Black Swan, Friends with Benefits sau Date Night. Însă faima nu a venit fără eforturi pentru frumoasa Mila Kunis, căci ucraineanca a întâmpinat mari dificultăţi de adaptare la mutarea în Statele Unite.

Potrivit The Sun, Mila a avut o copilărie dificilă în ţara de baştină, Ucraina, din cauza moştenirii iudaice. Pentru că ecourile Holocaustului încă se făceau simţite acolo, iar evreii supravieţuitori erau adesea ţinta comentariilor şi acţiunilor antisemite, familia actriţei a hotărât să-şi continue viaţa în America.

Primul an de după emigrare a însemnat o perioadă dificilă pentru tânăra Mila: „Plângeam în fiecare zi. Nu înţelegeam cultura. Nu înţelegeam oamenii”, a dezvăluit ea în premieră publicaţiei britanice. „După Holocaust, în Russia nu ni se permitea să ne practicăm religia. Iar părinţii mei m-au crescut în aşa fel încât să nu-mi uit originea”, a adăugat ea.

Odată cu orele de limbă engleză şi depăşirea barierei lingvistice, Kunis a reuşit să treacă peste acea perioadă dificilă, iar cursurile de actorie pe care le-a urmat simultan i-au deschis în scurtă vreme şi poarta celebrităţii.

A debutat în actorie la doar 12 ani, în Make a Wish, Molly, iar rolul din That 70’s Show, unde a jucat alături de tânărul Ashton Kutcher, i-a adus ulterior partituri în filme pentru marele ecran. Este considerată una dintre cele mai sexy 100 femei din lume de către revista Men’s Health, iar sondajul pe 2012 al celor de la Askmen.com a clasat-o pe locul 13 în topul celor mai frumoase femei. Rolul avut în Black Swan i-a adus în 2010 o nominalizare la premiile Globul de Aur.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 6 mai 2012 12:23
Un om care a resusit sa invinga multe bariere.Bravoi ei!
Chllo pe 6 mai 2012 15:34
Desi nu sunt una din cele mai mare fane ale ei sunt de acord ca intr-adevar pare a fi avut un drum lung pentru a ajunge unde este. Plus de asta, se vede ca pe parcursul productiilor, aceasta a evoluat vizibil. Definitia reala a "ce nu te omoara, te face mai puternic"...
Just_Anna pe 6 mai 2012 16:44
Este o actriță foarte talentată și frumoasă. Eu una o admir ... a perseverat , și-a contruit cariera cărămidă cu cărămidă.
catasmile17 pe 6 mai 2012 18:43
Bravo ei !!!
margott pe 6 mai 2012 20:08
Imi place, e frumusica si talentata.
viorellll pe 7 mai 2012 09:52
of ,of saraca de ea ...
GodBenny pe 7 mai 2012 11:59
saracuta
zeno.marin pe 7 mai 2012 15:39
Oy vey, Oy vey! Saracuta de ea... Si Holocaus si mutat in SUA, numai nenorociri, uite:
"Mila Kunis a plâns zilnic când s-a mutat în Statele Unite". Sunt curios daca s-a potolit DUPA ce s-a mutat in Statele Unite.

zeno.marin pe 7 mai 2012 15:44
Ce vreau sa spun e ca mie imi starneste Mila...
Ovidiu239 pe 5 aprilie 2013 00:16
:))
alex_il_fenomeno pe 24 mai 2012 15:24
bine ca a trecut peste toate , si acum este unde este !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells