Mihaela Rădulescu dă glas doamnei-melc din animaţia Turbo

de Gloria Sauciuc în 26 Iul 2013
Vicleană şi obraznică, Flama îşi ascunde latura sensibilă sub o cochilie. Iar asta e valabil şi la propriu şi la figurat...

În 2008, Mihaela Rădulescu dubla în tonalităţi guturale vocea pisicii Mittens în animaţia Bolt, făcând-o memorabilă pe această felina-raisonneur a filmului. Mittens îl aducea cu picioarele pe pământ pe visătorul Bolt, protagonistul animaţiei, un căţel care se credea super-erou. Din 2 august 2013, Mihaela Răduleascu revine pe marele ecran, de data aceasta în varianta dublată a animaţiei cu melci Turbo. Ea va da glas personajului Flama, singura doamnă melc dintr-un grup de melci pasionaţi de curse şi plini de testosteron.

Flama nu are probleme în a-şi exprima personalitatea, conform fişei personajului. Vicleană şi obraznică, Flama îşi ascunde latura sensibilă sub o cochilie. Iar asta e valabil şi la propriu şi la figurat...

Turbo este povestea "mişcătoare" despre depăşirea condiţiei. Protagonist este un melc de grădină prin nimic ieşit din comun, care visează să devină cel mai rapid din lume! În urma unui accident (în care e cât pe ce să-şi piardă viaţa) e înzestrat cu darul vitezei. Turbo îşi dă seama că acum îi stă în putere să-şi transforme visul în realitate: participă la una dintre cele mai celebre curse de maşini, Indianapolis 500.

Dacă Bolt era dublat în româneşte corect şi atât de către Virgil Ianţu, iar Dani Otil dădea o voce nazală, piţigăiată hamserului Rhino, la Turbo colegii de dublaj ai Mihaelei Rădulescu sunt Aurelian Temişan, Puya, Cosmin Seleşi, Şerban Pavlu.

Animaţia DreamWorks Turbo va rula în cinematografele de la noi şi cu vocile originale: Ryan Reynolds este Turbo, iar distribuţia e completată de Paul Giamatti, Snoop Dogg şi Richard Jenkins. În programul cinematografelor de pe Cinemagia versiunea dublată este semnalată cu simbolul  (ro).

(Copyright fotografii: Mediafax Foto şi Odeon Cineplex)

Exploreaza subiecte similare:

Turbo, Mihaela Rădulescu, Bolt, Aurelian Temişan, Cosmin Seleşi, Puya, Ryan Reynolds, Paul Giamatti, Snoop Dogg, Richard Jenkins, Şerban Pavlu, actor

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sorin87 pe 26 iulie 2013 10:56
are o voce inconfundabila Raduleasca
vladimir84 pe 26 iulie 2013 11:37
O voce de melc.
CosminMoion pe 26 iulie 2013 13:06
Proasta alegere si ea si Puya,sunt atatia actori talentati la noi in tara cu voci atat de frumoase si tocmai ei sunt distribuiti in filme!Pacat!
Ellena_Gabriella pe 26 iulie 2013 13:27
Credeam ca macar aici nu mai aud de Mihaela Radulescu !!!
cotzofica pe 31 iulie 2013 20:43
Chiar nu se mai găseau altele? N-am nimic cu ea, dar nu cred că are o voce prea melodioasă. Poate aşa e personajul...
tatucu_alin pe 15 martie 2015 16:24
Raduleasca are voce de barbat,ce naiba?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells