Michael Shannon, generalul Zod în Superman: Man of Steel

de Cristina Grigore în 11 Apr 2011
Michael Shannon, generalul Zod în Superman: Man of Steel

Anunţat încă de luna trecută drept concurent pentru o partitură în filmul lui Snyder, Michael Shannon a fost confirmat de studiourile Warner Bros., întărind afirmaţiile regizorului, potrivit căruia Viggo Mortensen nu va apărea în Superman, pe care numeroase surse l-au plasat anterior în rolul lui Zod.

Dacă ţi-l aminteşti pe Shannon din Revolutionary Road, rolul secundar din film aducându-i, în 2009, o nominalizare la Oscar, sau din Boardwalk Empire, unde l-a interpretat pe întunecatul şi extrem de devotatul poliţist Van Alden, atunci poate îi vei da dreptate lui Snyder, care a declarat: „Michael este un actor care poate reda atât inteligenţa, cât şi răutatea personajului [Zod], şi asta îl face perfect pentru rol”.

Originar, asemenea lui Superman, de pe planeta Krypton, Zod este un villain omnipotent şi megaloman, un adversar redutabil al protagonistului, ale cărui abilităţi le egalează. În filmul lui Richard Lester din 1980, a fost interpretat de britanicul Terence Stamp.

Shannon se va alătura distribuţiei alcătuite, până în acest moment, de Henry Cavill (Clark Kent/Superman), Amy Adams (Lois Lane), Diane Lane (Martha Kent) şi Kevin Costner (Jonathan Kent).



Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 11 aprilie 2011 14:46
cred ca va face fata :)
asteptam sa vedem ce va fi !!!!!

cristi23 pe 11 aprilie 2011 15:51
este parerea mea o alegere excelenta....am vazut imperiul din atlantyc city si s-a descurcat de minune..........cred si sper ca se va descurca si mai bine in acest film.........apropo in sfarsit un rol negativ pe masura lui superman....lex luthor devenea plictisitor
Vorador pe 11 aprilie 2011 18:26
Personajul lui Zod a mai aparut in Superman 2
alex_il_fenomeno pe 12 aprilie 2011 17:36
sper sa aiba o prestatie buna !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells