Melissa McCarthy, „spioana”, în fruntea box office-ului american

de Cristina Grigore în 8 Iun 2015
Filmul celor de la HBO, realizat după popularul serial Entourage, a fost ocolit de succes

Comedia Spy, cu Melissa McCarthy, Rose Byrne, Jude Law şi Jason Statham a cucerit în acest week-end box office-ul american şi a trimis pe locul doi în clasament zdruncinătorul San Andreas. Potrivit boxofficemojo.com, Spioana a avut încasări de 30 de milioane de dolari, în vreme ce San Andreas a obţinut de această dată 26,4 milioane de dolari.

Dacă filmul scris şi regizat de Paul Feig (Bridesmaids, The Heat), a beneficiat de o lansare de succes, nu acelaşi lucru se poate spune despre producţia HBO Entourage (după popularul serial al postului), ce a intrat în top pe locul patru, obţinând încasări sub aşteptările producătorilor – de numai 10,4 milioane de dolari – deşi se spera ca filmul să urmeze linia de succes a lui Sex and the City, filmul lansat în 2008, cu 58 de milioane de dolari obţinuţi la debutul în cinematografe.

Pentru McCarthy, Spy a însemnat încasări mai mari decât cele ale lui Tammy (21,6 milioane de dolari), lansat în vara trecută, însă mai mici decât a reuşit cu The Heat (39,1 milioane de dolari), comedia lui 2013, în care a avut-o parteneră pe Sandra Bullock.

A intrat pe locul doi în top Insidious: Chapter 3 (23 milioane), în vreme ce Mad Max: Fury Road a trecut pe cinci, cu 7,9 milioane de dolari încasaţi în acest sfârşit de săptămână).

Exploreaza subiecte similare:

Spy, San Andreas, Insidious: Chapter 3, Mad Max: Fury Road

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells