Mel Gibson, antagonistul din The Expendables 3?

de Cristina Grigore în 9 Iun 2013
Îl vom vedea în rol de „rău” şi în viitorul Machete Kills

Sylvester Stallone nu a găsit în Mel Gibson regizorul celei de-a treia părţi a lui The Expendables – acesta a refuzat oferta în urmă cu doar câteva luni – însă unele surse apropiate producţiei, menţionate de Showbiz411.com, dau ca sigură revenirea sa în echipă, de această dată ca actor. Sunt mari şanse, relatează site-ul, ca rolul pe care Gibson îl va interpreta să fie chiar cel al villain-ului.

Starul va putea fi văzut în aceeaşi tip de partitură şi în noul film al lui Robert Rodriguez, Machete Kills, cu lansarea în luna septembrie. Cum şi în viaţa reală, Gibson este considerat „băiatul rău”, din cauza multiplelor scandaluri în care a fost implicat (amintim incidentele cu poliţia, comportamentul antisemit, rasist, consumul excesiv de alcool şi violenţa faţă mama copilului său), rolurile de antagonist par a fi în această etapă a vieţii şi carierei în perfectă concordanţă.

Dacă se confirmă participarea sa în distribuția lui The Expendables 3, Gibson va juca alături de alte noi adiţii ale echipei de actori Jackie Chan, Wesley Snipes, Nicolas Cage şi Milla Jovovich. Filmul, regizat de Patrick Huges, va fi lansat anul viitor.  

Exploreaza subiecte similare:

Sylvester Stallone, Mel Gibson, The Expendables, Robert Rodriguez, Machete Kills, The Expendables 3, Jackie Chan, Wesley Snipes, Nicolas Cage, Milla Jovovich

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 10 iunie 2013 12:06
acest filmdevine tot mai interesant...........si mel gibson in rol de antagonist pare interesant.......
SANDA45 pe 15 iunie 2013 00:23
Daca va fi si Mel,eroii de actiune vor fi insfarsit completi:X
marijuanaandextasycocaina pe 13 iulie 2013 22:10
Imi place foarte mult de Mel ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells