Megan Fox va fi Catwoman?!

de Gloria Sauciuc în 26 Aug 2009
Megan Fox va fi Catwoman?!

Megan Fox a semnat contractul prin care urmează să joace rolul Catwoman în următorul film Batman, conform tabloidului The Sun.


După Halle Berry şi Michelle Pfeiffer, iată că vine rândul lui Megan Fox să poarte costumul de latex super mulat şi strâmt.

După ce a devorat câţiva puberi în comedia horror Jennifer's Body, cu premiera la noi pe 30 octombrie, Fox are acum toate atributele (cel puţin din punctul de vedere al producătorilor) pentru a da din nou viaţă unui personaj atât de fascinant precum e Catwoman.

Viteză, agilitate, intuiţie şi simţuri ultradezvoltate, plus o atitudine când agresivă, când evazivă, ezitantă sunt trăsăturile pe care Fox trebuie să le demonstreze în calitate de Catwoman.


Ce crezi, va reuşi Megan Fox să ducă la capat un astfel de rol, sau interpretarea ei va fi un fiasco?

 

Christopher Nolan doreşte să facă Batman 3 special pentru cinematografele IMAX, conform Ain'titcoolnews. Dar camera utilizată pentru filmările cu tehnologia IMAX nu poate înregistra odată decât 2 minute şi 30 de secunde, este mult mai grea şi zgomotoasă, plus că folosirea ei antrenează schimbări majore ale echipamentelor.

Dacă pentru scenele de acţiune o cameră capabilă să filmeze doar 2 minute jumătate nu deranjează, pentru că la montaj se poate obţine secvenţa dorită, pentru scenele cu dialog folosirea unei astfel de camere este o problemă. Christopher Nolan aşteaptă o perfectare a tehnologiei ca să poată filma Batman 3.


Cât priveşte numirea lui Megan Fox în rolul lui Catwoman, suntem sceptici din două motive - sursa care a făcut anunţul este tabloidul The Sun, apoi Nolan merge de-obicei pe nume pe care poate conta. Pentru Inception a luat-o pe Marion Cotillard, deţinătoarea unui Oscar şi pe Ellen Page, nominalizată la Oscar, iar pentru The Dark Knight a luat-o pe Maggie Gyllenhaal, care are două nominalizări la Globurile de Aur. Nemaivorbind de Scarlett Johansson care venise la castingul pentru The Prestige cu patru nominalizări la Globurile de Aur în mânecă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sucreTM pe 26 august 2009 16:46
Sa auzim acuma toti adolescenti ,,Oai deabea astept sa vad costumu ala mulat pe ea" io sincer nu ma astept la o prestatie buna deloc dar multumesc lui Dumnezeu ca nu a jucat in Bond
Lady_Skar pe 26 august 2009 17:08
Cred ca poate ar trebui sa verificati sitirile astea inainte sa le puneti pe prima pagina. Cum sa inceapa sa caute actrite pentru Catwoman dat fiind ca Nolan este prins in inception acum si nu exista un scenariu pentru Batman 3. Daca vreti trafic asta e o treaba, dar nu prezentati speculatiile drept facts.
LaFox pe 26 august 2009 18:56
articolul este o prostie.
ea tocmai a negat!
eu sper ca angelina sa fie catwoman!

Anxious_Schizoid pe 26 august 2009 20:12
La ideile pe care le aud in majoritatea comentariilor, mai ales aici, sincer imi pare bine ca niciun autor al acestor comentarii nu lucreaza in industria filmelor.
Eustake pe 26 august 2009 20:16
Doamne fereste sa fie asta Catwoman, zau asa.
OwYBeS pe 26 august 2009 20:26
Angelina Jolie sau Rachel Weisz ar fi cele mai potrivite pentru rol...Megan ar strica tot filmul.
gabi12 pe 26 august 2009 21:04
ma da' voi le stiti pe toate....strica rolul....ar trebui sa joace mata-mare in film k poate iese mai bine si s-ar indragosti si Batman de ea....s fim seriosi .... tipa a jucat destul de bn in transformers....
TuNNiNg pe 26 august 2009 21:20
Nu cred ca Megan Fox ar fi capabila sa indeplineasca un asemenea rol, pentru ca nu are experienta necesara, nici macar vreo nominalizare importanta, si cu siguranta filmul va fi un fiasco total, atata timp cat ea este apreciata mai mult de tineret, si indeosebi pentru cum arata, nu pentru rolurile jucate.
Ca si fizic s-ar potrivi de minune pentru Catwoman, dar nu ca si prestanta actoriceasca. Plus ca e destul de tinerica pentru acest rol si va fi destul de greu sa depaseasca nume ca Halle Berry si Michelle Pfeiffer, chiar daca la ora actuala este in voga la Hollywood si are o ascensiune rapida, iar acest rol va fi pentru ea o misiune grea si va fi comparata tot timpul cu experimentatele ei predecesoare.
De asemenea nu cred ca un regizor renumit ca Nolan sa numeasca o actrita "de mana a doua" ca sa zic asa, in productiile sale, atata timp cat el s-a bazat pana acum numai pe actrite de renume si cu un portofoliu destul de bogat in ceea ce priveste nominalizarile, iar momentan Christopher Nolan este ocupat cu alte proiecte.

LaFox pe 26 august 2009 21:38
catwoman ar trebui sa fie o femeie in jur de 30-35 de ani asa...
eu pe angelina o vad cea mai potrivita!

Klara pe 27 august 2009 00:05
După Halle Berry şi Michelle Pfeiffer urmeaza Megan Fox? cred ca sunt zeci de actrite care sunt mai talentate si care s-ar potrivi rolului din toate punctele de vedere, dar NU Megan Fox. Pai ea e frumoasa... si ATAT. Nu cred ca Christopher Nolan va face o gresala atat de mare mai ales ca in filmele cu Batman anterioare a ales sa lucreze cu actori precum Liam Neeson, Christian Bale si Morgan Freeman. Pai Megan Fox nici nu are ce cauta pe acelas platou de filmare cu ei.
Euphoria pe 27 august 2009 00:11
ce pot spune , actrita este frumoasa , ar arata bine in costumul de pisica..dar cam asta e tot ,
dupa parerea mea tot ce stie ea este sa socheze auditoriul cu o atitudine de bad girl/ sexy mama ................. dar totusi vreau sa vad ce va iesi ..sunt foarte curioasa :-?

sucreTM pe 27 august 2009 02:55
cand aud comentari de genu :,,tipa a jucat bine in transformers!" ce a jucat ia in transformers? a avut cateva replici si alea de umplutura
music pe 27 august 2009 05:46
ce angelina, ce fox.... fratilor, sa vorbim serios...unde auzi, unde vezi , in orice articol de ziar, de televiziune auzi numai fox, si jolie(ne-am cam saturat.. nu ?:D )....sincer pt acest rol ar trebui sa joace.. catherine zeta jones, ar fi perfecta pt acest rol , ar avea prestatie perfecta pt un film de aceasta notorietate.
KuRuPt pe 27 august 2009 21:32
Ne'au cam plictisit astia cu Megan Fox
DianaMS pe 28 august 2009 14:09
Nu prea cred...Pun pariu ca e doar o diversiune cu scop de a atrage publicitate ptr Megan. Nolan are standarde, iar dupa cum s-a mai zis, Megan nu e decat o "papusica" botoxata. Au mai fost zvonuri privind actorii si roruile lor din batman 3 9va mai amintiti de Eddie Murphy pe post de Riddler?). Insusi faptul ca Riddler si Catwoman sunt personaje in Batman 3 e un alt ZVON. Singurul lucru cert, spus de insusi Nolan e ca nu va fi nici un Robin prezent, deoarece Batman din filme este mult prea tanar pentru a cauta un ucenic. Asa ca mai vedem noi...
penguina-mica pe 28 august 2009 16:30
Fata asta chiar se crede actrita?!
In afara de faptul ca arata bine, nu-i nimic de capul ei :)

PS: Michelle Pfeiffer a fost cea mai buna dupa parerea mea in acest rol. Si Hale Berry s-a descurcat binisor.

Sonny pe 28 august 2009 17:16
@penguina-mica

Tu crezi ca in capul tau este ceva? Este MUUUUULTTTT mai gol decat al lui Megan. ;)

cryssss pe 28 august 2009 23:10
Ea o sa fie urmatoarea Catwoman???cred ca glumiti..:))nu asi alegeo pe ea nici daca ar fi ultima actrita de pe pamant.cea mai buna actrita in acest rol a fost Michelle Pfeiffer si nu cred ca aceasta femeia o sa poate sa o inlocuiasca..dupa parerea mea nici la frumustete nu sta prea bine...nu mie deloc simpatica,pana si Hale Berry e mult mult mai frumoasa...cred ca o sa faca o mare greseala daca o sa o aleaga pe ea in acest rol..parerea mea...si o sustin deoarece cred ca asta e o "impostoare"..scz pt cei care sunt fanii ei:D
George pe 28 august 2009 23:47
Vad atatea pareri pana acum ... de ce nu va facetzi regizori ma?:)))

nu mai pot de ras :)))

elkyry pe 29 august 2009 02:45
e umfla presa vai n=o sufar nu ca ar fi frumoasa da nare nik in comun cu catwoman e praf sry
sucreTM pe 29 august 2009 14:56
Vorba lu George hai sa ne facem regizori:)) Dar tot nu sunt deacord cu Megan:D
Ryder64 pe 2 septembrie 2009 03:50
De ce nu? Ar avea marimi ideale pentru costum. ;)
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 23:45
mi......iau ce tare este tipa aia mai ales in rolul lui Catwomen :-*
JohnnyAddams pe 14 august 2010 15:22
Care e desteptul care posteaza asa ceva? Nu va fi nicio Megan Fox, Rachel Weisz este in discutii....nu s-a semnat nimic cu nimeni. Fox nu are abilitatile actoricesti necesare sa reprezinte rolul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells