Matthew McConaughey, despre Interstellar: „Este cel mai ambiţios film al lui Christopher Nolan”

de Cristina Grigore în 25 Iul 2014
Nolan şi protagonistul noului său film au surprins fanii Comic Con San Diego şi au prezentat un nou trailer al anticipatului SF

Prima zi a Comic Con-ului din San Diego a oferit fanilor o surpriză neaşteptată. Christopher Nolan şi Matthew McConaughey – aflaţi pentru prima dată la un eveniment de acest gen - au venit să vorbească despre noul lor film, Interstellar, aşteptat să apară în cinematografe din 7 noiembrie.

Am auzit în nenumărate rânduri că aici voi găsi cea mai entuziastă gaşcă de fani. Aşa că am venit să văd ce este cu locul acesta atât de lăudat”, a glumit Nolan la intrarea în sala de prezentare. Cineastul, asemenea lui McConaughey, a evitat să dea prea multe detalii despre povestea filmului, însă a menționat că în realizarea acestuia, Star Wars, Blade Runner şi 2001: A Space Odyssey au fost sursele sale de inspiraţie.

Potrivit IGN.com, acest lucru a fost evident în noul trailer prezentat în cadrul evenimentului, cu elemente de atmosferă desprinse parcă din 2001: A Space Odyssey: cadre lungi şi cuprinzătoare din spaţiul cosmic, imagini cu planete şi ceva asemănător unei găuri de vierme”. Se adaugă aici şi interiorul navei personajului interpretat de McConaughey, cu aspect realist, asemenea celui din 2001. Trailer-ul va fi lansat curând şi online.

McConaughey a ţinut să menţioneze că Interstellar nu va fi unul din filmele obişnuite de acţiune ale lui Nolan, ci o abordare cât se poate de introspectivă, de filozofică, a umanităţii”. Este cel mai ambiţios film al lui Nolan de până acum”, a adăugat el.

Sursă foto: variety.com

Exploreaza subiecte similare:

Christopher Nolan, Matthew McConaughey, Interstellar, 2001: A Space Odyssey

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 25 iulie 2014 14:34
interesant.......abia astept sa vad si trailerul....
Mrs.M pe 25 iulie 2014 17:29
vezi ca sunt 2 trailere deja .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells