Matt Damon va fi Aquaman în Justice League?

de Cristina Grigore în 29 Apr 2014
Echipa de supereroi ar putea ajunge pe marele ecran în 2017

Într-un recent interviu acordat publicaţiei The Wall Street Journal, Zack Sndyder declara că va trece la cârma lui Justice League de îndată ce va termina lucrul la Batman vs. Superman. Iată însă că noi detalii ies acum la suprafaţă, graţie surselor chestionate de către TheHollywoodReporter.com, legat de aducerea pe marele ecran a echipei de supereroi a DC Comics. Sursele au confirmat faptul că cei de la Warner Bros. l-au convins pe Snyder să filmeze Batman vs. Superman şi Justice League în paralel, ceea ce înseamnă că Liga Dreptăţii ar putea ajunge în cinematografe în 2017.

Între timp, cei de la The Wrap au preluat un zvon ce îl plasează pe Matt Damon în roul lui Aquaman din Justice League. Apariţia personajului în film este susţinută de informaţiile obţinute de BadassDigest.com, ce spune că Aquaman apare în versiunile de început ale scenariului şi este reimaginat astfel încât să aducă mai mult cu un barbar.

Exploreaza subiecte similare:

Matt Damon, Justice League, Zack Snyder, Batman vs. Superman, actor

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 29 aprilie 2014 10:58
se fac miscari de trupe in acest proiect......oare cine vor juca rolurile lui martian man-hunter sau flash.....
SlimShady pe 29 aprilie 2014 12:29
Idris Elba ar fi o alegere buna pt martian
Bayard pe 29 aprilie 2014 13:00
Niciunul dintre ei nu e garantat sa faca parte din Justice League, desi i-as prefera pe oricare inaintea lui Aquaman sau Cyborg :(. Idris Elba e legat cu un contract beton de Marvel si rolul lui Heimdal, nu are voie sa joace altceva. A fost foarte fraier cand a semnat asa ceva.... era perfect si pt Martian Man-Hunter si pt Green Lantern (John Stewart) dar si pt Black Panther. Acum e blocat ca rol secundar in Thor.
Bayard pe 29 aprilie 2014 13:01
Matt Damon barbar? :)) sincer nu mi-l imaginez jucand asa ceva in mod serios. Intr-o parodie sigur, dar chiar sa accepte asa ceva? nu i se potriveste. Tot ieri eu am auzit un zvon ca discuta cu Jason Momoa pt Aquaman (el arata ceva mai barbar, nu? :) )
alex_il_fenomeno pe 11 decembrie 2014 01:04
E mult prea celebru pentru Justice League cred, dar probabil ca s-ar incadra excelent in peisaj.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells