Marvel a pregătit un nou antagonist pentru Black Panther

de Cristina Grigore în 30 Sep 2016
Acesta va fi interpretat de Winston Duke, cunoscut din serialul Person of Interest

Mai este ceva vreme până la apariţia în cinematografe a producţiei Marvel dedicată lui Black Panther, însă realizatorii au dat publicităţii încă un detaliu referitor la antagoniştii pe care supereroul îi va avea de înfruntat. După ce Michael B. Jordan a fost anunţat, spre finalul lunii iunie, ca antagonist principal – Erick Killmonger – (alături de Ulysses Klaw, un alt frecvent duşman al lui Black Panther în benzile desenate Marvel, ce va fi interpretat de Andy Serkis), iată că este introdus în scenă încă un villain, Man-Ape.

Potrivit Deadline.com, Man-Ape, cunoscut drept M’Baku, este unul dintre luptătorii de top ai Wakandei, întrecut numai de T’Challa. El a dobândit puteri supranaturale după ce a consumat carnea şi sângele unei gorile albe. Rolul i-a fost oferit actorului Winston Duke, cunscut din serialul Person of Interest.

Regizat de Ryan Coogler (Creed), Black Panther îl are în centrul acţiunii pe Chadwick Boseman. Din distribuţia filmului, ce va fi lansat pe 9 februarie 2018, mai fac parte  Lupita Nyong'o şi Danai Gurira.

Exploreaza subiecte similare:

Winston Duke, actor, Black Panther

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells