Margot Robbie, de nerecunoscut în rolul reginei Elisabeta I

de Cristina Grigore în 22 Aug 2017
Imaginile de la filmările peliculei Mary Queen of Scots, au dezvăluit schimbările majore de look pe care le-a suferit vedeta lui Suicide Squad

Dacă recent o vedeam pe Margot Robbie într-o transformare spectaculoasă pentru biopic-ul I, Tonya, unde actriţa joacă rolul titular, iată că o nouă schimbare de look a vedetei stârneşte mediul online. Media de profil a publicat imagini uimitoare de pe platourile de filmare ale producţiei istorice Mary Queen of Scots, în care australianca de 27 de ani, cunoscută pentru părul său blond şi tenul aproape perfect, este acum de nerecunoscut.

Robbie joacă rolul reginei Elisabeta I, iar fotografiile surprinse la filmările din Anglia – şi publicate de Eonline.com - o arată pe vedeta lui Suicide Squad cu o perucă roşcată, tenul pătat şi forma feţei modificată cu ajutorul machiajulu prostetic.

Protagonista lui Mary Queen of Scots este însă Saoirse Ronan, a cărei imagine oficială drept Maria Stuart a fost publicată săptămâna trecută. Scenariul, adaptat de Beau Willimon după o biografie semnată de John Guy (My Heart Is My Own: The Life of Mary Queen of Scots), descrie viaţa agitată şi plină de evenimente a carismaticei urmaşe la tronul Scoţiei.

Devenită regină a Franţei la 16 ani şi văduvă la 18 ani, a revenit în ţara natală pentru a-şi revendica tronul, sfidând recomandările de căsătorie. Însă, atât Anglia, cât şi Scoţia stau sub puterea Elisabetei I – cele două regine se uită cu teamă şi fascinaţie una la cealaltă. Sunt, în fapt, rivale într-un joc al puterii şi iubirii (dominat de partea masculină) şi trebuie să decidă cum vor aborda jocul căsătoriei şi al independenţei.

Hotărâtă să-şi asigure o poziţie de putere incontestabilă, Mary ridică pretenţii la tronul Angliei şi ameninţă suveranitatea verişoarei sale, Elisabeta I. Trădarea, revoltele, conspiraţiile se ţin lanţ, pun în pericol ambele curţi şi schimbă cursul istoriei, se menţionează într-un comunicat publicat de Working Title Films. Filmul, programat pentru lansare anul viitor, este regizat de Josie Rourke şi îi mai are în distribuţie pe Guy Pearce şi David Tennant.

Exploreaza subiecte similare:

Margot Robbie, Mary Queen of Scots, Suicide Squad, Saoirse Ronan, Beau Willimon, Josie Rourke, Guy Pearce, David Tennant

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells