Mai multe personaje feminine în Gardienii Galaxiei 2?

de Cristina Grigore în 3 Sep 2014
James Gunn, regizorul peliculei, dă asigurări că acest lucru se va concretiza

Studiourile Marvel au fost recent criticate pentru faptul că nu le acordă personajelor sale feminine suficiente minute de acţiune în film. În ciuda faptului că producătorii au încercat o îmbunătăţire a acestui aspect prin intermediul lui Black Widow (Captain America: The Winter Soldier), Gamora (Guardians of the Galaxy) sau Agenta Carter (acum în viitorul serial tv, Peggy Carter), balanţa dintre personajele masculine şi feminine nu dă semne că s-ar echilibra. Motiv pentru care regizorul lui Guardians of the Galaxy, James Gunn, este hotărât să facă o schimbare în acest sens în continuarea aventurii spaţiale.

Într-o conferinţă de presă ţinută cu ocazia convenţiei Dragon Con din Atlanta, scriu cei de la Collider.com, Gunn a dat indicii că ar vrea să includă mai multe personaje feminine în universul cinematic Marvel. Cineastul nu a specificat şi personajele, însă a ţinut să menţioneze faptul că printre ele nu se va afla Ms. Marvel, Carol Danvers. Asta deoarece Gunn doreşte să se îndepărteze de personajele de origine terestră în partea sa de univers Marvel, pentru a-i permite lui Peter Quill (Chris Pratt) să fie pământeanul spre care se va concentra întreaga atenţie.

Gunn a menţionat însă că Mr. Marvel va apărea cu siguranţă într-un alt film Marvel – în The Avengers: Age of Ultron, potrivit ultimelor ştiri din presa de profil.

Exploreaza subiecte similare:

Captain America: The Winter Soldier, Guardians of the Galaxy, James Gunn, The Avengers: Age of Ultron

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells