Mafiotului Al Capone i se pregăteşte o nouă intrare pe marile ecrane

de Cristina Grigore în 15 Sep 2010
Mafiotului Al Capone i se pregăteşte o nouă intrare pe marile ecrane

Biografia celebrului gangster american va fi din nou adusă pe marile ecrane de compania Warner Bros., care a produs şi filmul din 1959 (cu Rod Steiger în rolul principal) intitulat simplu “Al Capone”. Scenariul îi aparţine lui Walon Green, nominalizat la Oscar pentru The Wild Bunch şi autorul serialului Law & Order, scrie Variety.

Filmul va urmări evoluţia lui Capone de la umilul său început în mahalalele din Brooklyn la faima pe care o capătă în anii prohibiţiei americane când devine liderul crimei organizate din Chicago. Titlul filmului vine de la numele oraşului din Illinois, Cicero (lângă Chicago), transformat de Capone în bază a operaţiunilor sale ilicite.

Scenariul lui Cicero este considerat a fi o revenire la stilul clasicelor filme cu gangsteri din anii '30, ca Little Caesar al lui Edward G. Robinson sau filmele lui James Cagney (The Public Enemy, Angels With Dirty Faces). Leonard Ackerman, cel care a produs şi filmul cu Capone din 1959, va fi producător executiv. Niciun regizor sau actor nu au fost anunțați încă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 15 septembrie 2010 17:14
Din nou Al Capone....
Blondie pe 15 septembrie 2010 20:37
"Leonard Ackerman, cel care a produs şi filmul cu Capone din 1959, va fi producător executiv. "
Si acuma cati ani are? 100 ? si mai face filme?

alex_il_fenomeno pe 26 noiembrie 2011 11:03
de abia astept un alt film de asemenea anvergura .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells