Lupta pentru supremația la box office dintre Suicide Squad și Captain America s-a încheiat

de Gloria Sauciuc în 19 Sep 2016
Iată cine a câștigat

Se știe că fanii Marvel și DC au, de multă vreme, o rivalitate vie, mai ales că DC are la rândul lui un univers cinematografic care poate concura cu universul Marvel. Deopotrivă comică și serioasă, această rivalitate a fost subliniată odată cu premiera Suicide Squad, care a depășit oficial Captain America: The Winter Soldier, scrie Cinemablend.

Suicide Squade, cu 718 milioane de dolari încasări la box office, a depășit, iată, Captain America (cu 714 milioane) în pofida recenziilor negative care l-au afectat ca și pe predecesorul său, Batman v. Superman: Dawn of Justice. Chiar și așa, Suicide Squad s-a dovedit a fi câștigătorul final pentru luna august, obținând primul loc pentru trei weekenduri consecutive.

Deja Suicide Squad a depășit filmul Marvel pe piețele din Statele Unite, după ce a mai depășit anterior filme precum Ant-Man, Iron Man și Thor:The Dark World.

Și, totuși, producția nu a reușit să depășească pentru moment celelalte filme MCU, anume Guardians of the Galaxy, Iron Man 3, Captain America: Civil War, The Avengers și sequel-ul acestuia, Avengers: Age of Ultron. Chiar dacă succesul la box-office este (pentru filmele de Hollywood) un sinonim cu succesul în general, cantitatea nu este sinonimă cu calitatea.

Suicide Squad este un film ușor cu personaje destul de amuzante, în schimb Winter Soldier este categoria grea, cu o acțiune bine construită care merită titlul de unul dintre cele mai bune filme Marvel, scrie Cinemablend. Însă, fără fani, nu poți încasa 700 de milioane de dolari. Iar acum, sequel-ul Suicide Squad 2 este ținta așteptărilor fanilor primului film.

Exploreaza subiecte similare:

Suicide Squad, Captain America: Civil War

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells