Lucifer ajută la prinderea criminalilor într-un nou serial TV

de Gloria Sauciuc în 20 Feb 2015
Serialul îl va urmări pe Lucifer, stăpânul întunericului, care îşi abandonează tronul şi imperiul pentru „nebunia lucitoare” a Los Angeles-ului

Studiourile Fox au comandat un pilot inspirat din benzile desenate DC Comics cu personajul Lucifer protagnist. Jerry Brukheimer, Jonathan Litman şi Len Wiseman sunt pregătiţi pentru a asigura producţia dramei, Wiseman semnând şi regia.

Proiectul, născut din cooperarea Jerry Bruckheimer Television, Aggresive Mediocrity şi Warner Bros TV. urmăreşte personajul lui Lucifer, stăpânul întunericului, care îşi abandonează tronul şi imperiul pentru „nebunia lucitoare” a Los Angeles-ului, unde începe să ajute poliţia în a-i prinde pe criminali.

Lucifer şi restul personajelor sunt inspirate din benzile desenate Vertigo de la DC Comics, create de către Neil Gaiman, Sam Kieth şi Mike Dringenberg. Aşa cum era deja anunţat, Tom Kapinos - scenaristul serialului Californication - a scris scenariul. El va şi producător executiv, alături de Bruckheimer, Littman (CSI, The Amazing Race), Wiseman (Sleepy Hollow, seria Underworld) plus KristieAnne Reed (Hostages), ca şi co-producător executiv.

Lucifer este unul din multele ecranizări inspirate de benzile desenate şi aflate actualmente în derulare.  Supergirl, pilotul inspirat de benzile desenate DC Comics, cu Melissa Benoist, a ajuns pe CBS.

Pe frontul Marvel, AKA Jessica Jones, cu Krysten Ritter, plus alte seriale inclusiv Dardevil, se pregătesc pentru Netflix, în timp ce Dreadstar, de la Jim Starlin, se pregăteşte pentru lansareea pe micul ecran prin Universal Cable Productions şi Benderspink.

Printre alte producţii DC, iZombie va începe în Statele Unite pe 17 martie, alături de Arrow şi The Flash, pe CW. Gotham a reluat un al doilea sezon la Fox.

Exploreaza subiecte similare:

jerry bruckheimer, Len Wiseman, Neil Gaiman

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 20 februarie 2015 14:38
Interesant....
Macabru pe 22 februarie 2015 15:24
Prea multi "super-eroi" !! Dupa ce ca suntem intoxicati cu tot felul de filme despre acestia, acum ies si seriale pe banda rulanta tot cu ei.. Mi-e dor sa vad un nou serial precum Prison Break sau Breaking Bad, dar sunt sigur ca in viitorul apropiat n-o sa se intample asa ceva.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells