Liam Neeson, acoperit de tatuaje în Hangover 2

de Cristina Grigore în 8 Feb 2011
Liam Neeson, acoperit de tatuaje în Hangover 2

Într-un interviu de promovare a noului său film, Unknown, Liam Neeson a vorbit şi despre experienţa sa pe platourile de filmare ale The Hangover 2, în care va avea o scurtă apariţie în rolul unui artist tatuator.

Actorul a declarat pentru MTV că s-a distrat la scenele filmate sub cârma regizorului Todd Phillips, acestea fiind însă destul de solicitante. Întrebat cum a petrecut în Thailanda, acolo unde are loc mare parte din acţiunea filmului, acesta a mărturisit amuzat: „N-am ajuns în Thailanda. Am ajuns în… studioul Warner Bros. Au creat un decor ce putea foarte bine să fie în Thailanda”.

Actorul Bradley Cooper, unul dintre protagoniştii The Hangover 2, s-a dovedit un „tip de treabă” pentru Neeson, care, alături de colegii săi Ed Helmes şi Zach Galifianakis, au reinventat, în opinia sa, personajele serialului de comedie The Three Stooges,  într-un mod extrem de amuzant.

Cât despre personajul pe care îl va interpreta în film, Neeson a confirmat că este vorba despre un artist tatuator, „care, în mod straniu, locuieşte în Bangkok. Cel puţin l-am făcut să fie irlandez”, a spus el. „Voi fi acoperit peste tot de tatuaje cu Iubesc Irlanda şi Shamrocks (trifoiul ce reprezintă unul dintre simbolurile Irlandei) ”, a mai adăugat actorul născut în partea de nord a ţării ale cărei însemne le va purta.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 8 februarie 2011 11:15
e super actor .......aparitia sa va fi cu siguranta hilara
legolas05 pe 8 februarie 2011 18:11
primul a fost foarte tare...abia il astept pe asta
mirko pe 8 februarie 2011 20:53
Sper ca va fi la fel de amuzant ca si primul! Cred ca e mult mai bun Liam decat Mel Gibson in rolul tatuatorului. Il astept cu mare interes!
bogdi_07_yo pe 20 martie 2011 19:14
Liam Nesson in Hangover 2 ? Tare, abia astept .
bogdi_07_yo pe 20 martie 2011 19:16
Neeson

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells