Kristen Stewart a primit un rol „îndrăzneţ şi sexy”

de Cristina Grigore în 29 Apr 2012
Kristen Stewart a primit un rol „îndrăzneţ şi sexy”

Deşi seria Twilight, ce a făcut-o celebră pe Kristen Stewart, a ajuns la final ( The Twilight Saga – Breaking Dawn – Part 2 va fi lansat pe 16 noiembrie), actriţa nu duce lipsă de proiecte noi, iar printre ele îşi face acum loc Cali, un film de acţiune al cărui scenariu îi aparţine lui Michael Diliberti (30:Minutes or Less).

Potrivit Variety, în centrul acţiunii se va afla un cuplu teribilist format din Mya (Stewart) şi Chris, din San Fernando Valley, California. Atitudinea lor deviantă îi face să participe la realizarea unei pelicule snuff, în care este filmată moartea fetei. După ce fac bani frumoşi din vânzarea falsei morţi a lui Mya, aceasta se vede nevoită să „învie”, pentru a-şi salva sora mai mică, rămasă în California. Trebuie însă să se confrunte cu o lume violentă şi plină de pericole - în care se regăsesc foşti parteneri de afaceri înşelaţi, staruri porno gata să-şi încheie socotelile cu viaţa, un tehnician veterinar drogat, un asasin cu pălărie de cowboy - şi să facă faţă în acelaşi timp relaţiei instabile pe care o are cu Chris.

„Rolul ei în Cali va fi unul îndrăzneţ şi sexy. Fără îndoială că va extinde în ochii publicului lista de abilităţi complexe demonstrate de Kristen”, a spus producătorul Craig J. Flores. Actriţa va servi şi ca producător al peliculei, ce se află acum în căutarea unui regizor şi al celuilalt protagonist. Filmările vor începe spre sfârşitul verii.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 29 aprilie 2012 12:46
Ce ar putea fi sexy in realizarea unei pelicule snuff?
margott pe 29 aprilie 2012 14:43
Probabil va parea la anul, daca abia in vara vor incepe filmarile. Din descriere pare interesant, am vazut cateva filme cu Kristen si in afara francizei Twilight, restul mi s-au parut demne de o vizionare.
AeroX pe 30 aprilie 2012 14:34
Asa este.
Qube86 pe 29 aprilie 2012 22:04
''30 Minutes or Less'', mi s-a parut o porcarie de zile mari...Daca scenaristul va face o treaba asemanatoare e clar...
chris-T pe 30 aprilie 2012 00:22
Sper sa fie un rol bun ! Pana acum pt mine e doar o actrita mediocra .. Probabil Twilight e de vina ... Ugh !
Teddy-T pe 1 mai 2012 01:17
Eu am vazut alte filme cu ea dinainte sa apara twilight si nare nicio trb fata :| :))) nu face aproape nimic in niciun film si de expresii same .. she has same face everytime!!!
Bayard pe 1 mai 2012 11:28
Lista de abilitati complexe??
zatyy pe 1 mai 2012 20:07
citez de pe 9gag : GAYYYY.....,,indrazneata si sexy ,, cu o expresie faciala pe masura:-j
alex_il_fenomeno pe 18 mai 2012 12:30
sa vedem cum ne schimba impresia .
patty1phapha pe 29 mai 2012 16:12
Sper sa fie un film bun:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells