Kirsten Dunst, speriată că nu-şi va găsi partenerul pentru a-şi întemeia o familie

de Cristina Grigore în 8 Dec 2011
Kirsten Dunst, speriată că nu-şi va găsi partenerul pentru a-şi întemeia o familie

Kirsten Dunst, starul ultimului film al lui Lars von Trier, Melancholia, a fost intervievată de redactorii Lucky pentru ediţia din ianuarie a revistei. Nuditatea, puritanismul şi aşteptările înaintării în vârstă au fost printre întrebările la care a trebuit să răspundă actriţa.

„Să nu scrieţi chestia aia cu s-a întors! Nu am fost plecată nicăieri! Îmi pare rău că n-am mai apărut în Spider-Man 3 după ce m-aţi văzut în Spider-Man 3!”, a început amuzată, Kirsten. La cei 30 de ani ai săi, actriţa îşi doreşte, profesional, să treacă pe viitor în scaunul regizoral, în timp ce, pe plan sentimental, se află încă în căutarea partenerului potrivit.

„Credeam că pînă la 30 de ani voi avea totul pus la punct în viaţa mea şi voi şti clar în ce direcţie să o apuc. Dar până nu ai un copil, eşti mereu în căutarea unui partener. Şi cam toţi bărbaţii par a avea acum un aer de Peter Pan. Au 35 de ani şi se poartă de parcă ar avea 25. Iată ce mă sperie pe mine la 30 de ani; faptul că nu-mi voi găsi pe cineva cu care să am copii”.

Întrebată despre scenele nud pe care le-a  filmat pentru Melancholia, Kirsten a replicat: „Oh, hello, doar mi-aţi văzut sânii şi în ultimul film în care am jucat [All Good Things]”. Cu toate acestea, chiar dacă nu se sfieşte să apară fără haine în filmele în care joacă, Kirsten se declară a fi “destul de puritană”. “Mă şochează comportamentul anumitor persoane. Sunt, de fapt, o tradiţionalistă”.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 8 decembrie 2011 11:19
Uof, daca nici Kirsten Dunst nu gaseste pe cineva potrivit, atunci noi restul ce sanse avem?? :)))
Crist11 pe 8 decembrie 2011 13:35
=))))))
Crist11 pe 9 decembrie 2011 08:13
sakura, tu tratezi totul cu cea mai mare delicatete.
TONY_X pe 8 decembrie 2011 11:52
Cred ca o sa mearga pe lesbi, daca nu gaseste o minte matura intr-un corp tanar iar intre fete e ok, ar fi pacat totusi sa ai un mariaj tipic hollywood, cativa ani de casnicie, pe urma divort ca sa se poata distra pana ce mor, (copctilu "-facut ca sa fie facut" ramane cu bona si cu profesorii particulari, care o sa ajunga si ala actor, iar ciclul hollywoodian este intregit ) .
Crist11 pe 8 decembrie 2011 13:36
Sa-i spuneti unu sa ma mai astepte pe mine 10 ani.
Bayard pe 8 decembrie 2011 16:31
Pai ala unul, daca chiar dai de Dunst, spune-i ca nu are nevoie sa mai astepte 10 ani, ca ma sui intr-o ora in avion daca vrea ea. Hai o ora jumate ca e trafic acum spre Otopeni :)).
Crist11 pe 8 decembrie 2011 22:12
Omule, nu stiu de unde ai iesit dar, nu esti frate cu ironia... no fucking way. @Bayard, imi trebuie permisie de la parinti, iar ei nu sunt de acord cu relatia asta, au spus ca am toata viata inainte :))
jude pe 8 decembrie 2011 16:50
acest articol despre dorinta actritei Kirsten Dunst de a-si intemeia o familia imi aminteste de Ryan Gosling, care recent a declarat si el ca este pregatit sa renunţe la filme şi sa faca copii daca va intalni persoana potrivita...
nu stiu de ce dar i-am vazut ca un cuplu frumos in All good things...

Beatryce pe 8 decembrie 2011 21:40
=))dmne...diperata e..
margott pe 10 decembrie 2011 00:41
Multe actrite fac copii pe la 40 de ani, Kirsten Dunst are abia 30, mai are timp sa se distreze si sa-si gaseasca si partenerul potrivit.
alex_il_fenomeno pe 18 decembrie 2011 12:06
cred ca este o frica total nejustificata .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells